![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai dat un raspuns cum nu dai nici acum, ai dat un link. Dptdv este ortodox si suficient, dpmdv nici una, nici alta; poate gresesc. @anita E vorba de nunta fiului de imparat, adica de mantuire, iar nunta e dincolo de judecata; pentru a intra la nunta e nevoie de pomelnic, de jertfa liturghiei si de curatarea "hainelor" sufletesti(a aurei). Jertfa e pe pamant, nunta e in ceruri. Last edited by Demetrius; 20.09.2012 at 15:51:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru un ortodox, un link din ziarul patriarhiei ar trebui să fie suficient.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la pomelnice: asta e randuiala Bisericii Ortodoxe si gata. Ortodocsii vor pune in pomelnice doar numele rudelor de aceiasi religie. Daca au rude catolice vin in biserici catolice, iar acolo isi pomenesc rudele catolice. Cel putin in biserica la care merg eu am intalnit de mai multe ori astfel de situatii. Pentru catolici e mai simplu. Putem pomeni la Sfanta Liturghie pe oricine vrem, indiferent de religie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e. Eu ma exprim mai greu in roamana, pe de o parte, iar pe de alta parte sunt inginer (iar despre ingineri se spune ca au privirea inteligenta dar nu stiu sa se exprime). Ar fi cazul doar sa citesc acest forum ca sa nu creez confuzii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- Pomenește-o, Doamne, pe ing. nutucutu în Împărăția Ta! P.S. Dacă precum mai sus te exprimi în românește, în ce limbă te exprimi mai bine de-atât? Last edited by Demetrius; 20.09.2012 at 23:16:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Corecție: Pomenește-o, Doamne....
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Liturghie | danyel | Sfanta Liturghie | 81 | 02.11.2015 16:22:22 |
Sfanta liturghie | Andy00 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 30.01.2015 15:29:07 |
Sfanta Liturghie | alecsandru | Sfanta Liturghie | 26 | 05.02.2013 21:41:47 |
Sfanta Liturghie | EDI | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 02.05.2009 16:52:24 |
Sfanta Liturghie | anavictoria | Sfanta Liturghie | 57 | 12.01.2009 19:38:22 |
|