Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2012, 20:01:25
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
De destul din interior: mai precis in Brasov, cand eram student, la pastoru' Cucu, intre anii '90-'93.
Deci destul de superficial, în calitate de vizitator.

Citat:
Cum ce sens avea? Pai nu erai ortodox? Nu era normal sa consulti si un preot?
Oricum, ai marturisit: nu ai consultat niciun preot pentru (ne)lamuriri obiective.
Si-atunci cum poate cineva sa asculte marturia ta extrem de subiectiva?
Hmm. Până la respectivele "(ne)lămuriri", eu deja mă lămurisem cum stă treaba cu ortodoxia. Și apoi... cât de ne-subiectivă putea fi lămurirea unui preot? Doar nu credeai că-mi va zice: "bine faci fiule, mergi la adventiști!".

Citat:
POTI SA CONSIDERI CA TE-AI "botezat" IN NECUNOSTINTA DE CAUZA!!!!
In sens opus Botezului pruncilor: daca pruncii inainte de Botez asteapta cu nerabdare si cu toata fiinta lui momentul intrarii in Imparatie, tu ai IESIT din Ea intr-un extaz pur psihologic si IRATIONAL!! Draceasca si irationala aceasta traire!!
Nici tu nu ești convins de frazele absurde înșirate mai sus! Cum să reușești a mă convinge pe mine? Adică bebeluș fiind "așteptam cu nerăbdare intrarea în Împărăție", iar ca om matur și cântărind/comparând lucrurile câțiva ani la rând înainte de botezul la adventiști eram "în necunoștință de cauză"! Hai domnule că ești ridicol!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32