![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, s-a aflat astăzi 4 septembrie 2012, printre ortodocșii din Insula Creta.
Ierarhul constantinopolitan a dăruit ajutoare medicale (medicamente și material sanitar) celor aflați în suferință în localitatea Rethymnon. Acestea vor fi primite de către cetățenii care nu au asigurare medicală și care se află în boală dar și în condiții materiale precare. Patriarhul și-a exprimat simpatia pentru săracii lumii și a spus că doar prin credință și întrajutorare poate fi depășită criza financiară și economică severă a țării. Mitropolitul Evghenios de Rethymnon și Avlopotamos a mulțumit patriarhului grec și a vorbit despre necesitățile acute ale celor săraci din eparhia sa, dar și despre ajutorul pe care Biserica îl dă celor aflați în suferință, prin programe medicale și filantropice extinse. Sursa: www.amen.gr
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|