![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am gasit niste documentare pe net dar par din zona New Age. Eu nu incerc sa gasesc o explicatie pentru univers sau creatie dar cred ca ne dam seama cu ajutorul computerului ca am fost creati.Felul in care am fost creati ramane un mister si pentru noi este descris in Biblie si in scrierile Sfintilor Parinti. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.butterflyeffect.ca/Fracta...%20Fractal.htm
Pentru cine are timp sa citeasca si intelege cate ceva.Eu nu stiu prea multe despre fractali dar cred ca poti desena la infinit alte si alte lucruri folosind simple formule matematice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar asta? http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=488 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite un exemplu simplu cu copaci : ![]() Si de aici poti desena ramuri la infinit.Si nici un copac nu va semana cu altul. ![]() Repet e o explicatie cu scop educativ, nu inseamna ca Dumnezeu are un computer si noi santem niste linii de cod, dar computerul ne poate oferi ocazia sa intelegem ca am fost creati. Nu stiu ce sa zic despre centrala atomica, cred ca trebuie cineva care stie fizica mai bine ca mine sa ne spuna despre ce-i vorba. Last edited by iuliu46; 14.05.2012 at 00:32:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveți grijă să nu vă fractureze și vouă fractalii, știți voi cine, băștile roșii, că sunt puși pe terorism și haiducie, iau înapoi ce le-a dat Ungureanu pentru proiectele locale cofinanțate de UE, iau banii de la primăriile opoziției și le terorizează ca să treacă la ei... la USLașii teroriști mituitori și ispititori căci au dat lovitură de stat parlamentară și de guvern și primul lucru care a făcut este: ABUZUL!.. căci Curtea Constituțională și justiția e controlată de ei.
Cu ce sunt vinovați alegătorii locali dacă primarul lor a avut plăți pentru proiectele locale și cele din bani UE? Deci iată cum au trecut la intimidări și șantaje ca să se ducă toți să se ploconească la ei... adică să dea bir la înalta poartă roșie. Mi-e tot mai frică... de mercenarii din TV și de revenirea la totalitarismul comunist, la controlul presei libere, la cultul minciunii și imposturii... ...au deja toate televiziunile de stat și private, și TVR-ul și CNA-ul... a mai rămas doar B1 și OTV de partea poporului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Românii au lansat un balon care a ajuns la limita cu spațiul cosmic, de unde s-a făcut un film: http://www.youtube.com/watch?v=TRbY_dgyLKk .
Din nou vreau să arăt că lentila aparatului distorsionează atît de mult imaginea luată, în funcție de orientarea ei sus-jos, încît fotografiile cu curbura suprafeței terestre nu pot fi o dovadă a Pămîntului sferic sau plat. Iată cum atunci cînd obiectivul este orientat în sus, filmînd mai mult spațiul cosmic, curbura Pămîntului se deformează ajungînd să pară convexă:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ascultati de Sfintii Parini... un exemplu elocvent fiind Sfantul Luca al Crimeei. Macar 1% din lucrarile stiintifice studiate si folosite in practica... sa studiati. Pamant plat!!!! Daca nu vreti sa studiati paradigma stiintifica actuala... macar priviti la luna si veti vedea in semiluna forma sferia ca planetei Pamant. Rusine celor ce inca sustin elucbratiile atat stiintifice cat si teologice ale pamantului plat. "Smintelile trebuie sa vina dar vai de cel prin care vine sminteala". Imi e "teama" sa va indemn sa studiati dispozitivele GPS... imi este "teama" sa va indemn sa studiati efectul geodetic sau efectul frame-dragging. Nu vom oferi traducere caci cei care doresc sa studieze adecvat stiinta ar trebui fie sa cunoasca limba engleza fie sa poata aplea la persoane competente care sa le ajute. "The experiment, launched in 2004, used four ultra-precise gyroscopes to measure the hypothesized geodetic effect, the warping of space and time around a gravitational body, and frame-dragging, the amount a spinning object pulls space and time with it as it rotates. GP-B determined both effects with unprecedented precision" http://www.nasa.gov/mission_pages/gpb/gpb_results.html Site-ul oficial al universitatii Stanford: http://einstein.stanford.edu/SPACETIME/spacetime4.html "Many of nature's deepest mysteries come in threes. Why does space have three spatial dimensions (ones that we can see, anyway)? Why are there three fundamental dimensions in physics (mass M, length L and time T)? Why three fundamental constants in nature (Newton's gravitational constant G, the speed of light c and Planck's constant h)? Why three generations of fundamental particles in the standard model (e.g. the up/down, charm/strange and top/bottom quarks)? Why do black holes have only three properties—mass, charge and spin?" Asadar sa luam aminte! Spor la studiu adecvat atat stiintific cat si teologic caci... "20. Vai de cei ce zic răului bine și binelui rău; care numesc lumina întuneric și întunericul lumină; care socotesc amarul dulce și dulcele amar! 21. Vai de cei care sunt înțelepți în ochii lor și pricepuți după gândurile lor!" Isaia 5,20. Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos. P.S. Iertati-mi tonul mai aprig... dar trebuie sa ne "trezim" din ingnoranta intelectuala: teologica, teopraxica, teognostica, stiintifica, filozofica...
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|