![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi amintesc de asemenea ca mi-a trecut prin maini o cartulie adventista, tot asa... cu legume si fructe viu colorate, retete, iar pe ici pe colo mai apareau si sondaje, conform carora, adventistii ar trai mai mult decat ceilalti!!!:)) Oamenii astia sunt disperati chiar cu fructele si legumele lor, dupa care abia incep sa pomeneasca de secta lor, semn ca simt si ei care e ordinea importantei :D
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu de unde ai dedus disperarea (oricum, nu adventiștii se calcă în picioare acolo unde se împart moca mici și sarmale), cert e că fructele și legumele (la care adaugă te rog și cerealele) sunt ale Domnului nu ale "lor". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema este ca la ei se promoveaza un veganism impins pana la absurd cu argumente absurde de multe ori. Si se ascund riscurile care le implica un astfel de regim. De ex. se promoveaza mult folosirea produselor de soia - soia care contine un fitoestrogen care poate peste cap sistemul hormonal si chiar sunt studii care arata ca poate duce la cancer. Sau deficitul de vitamina B12 - stiu pe cineva din familie adventista, om de altfel inteligent si educat, vegan de mic si care abia pe la 40 ani a aflat de problema cu B12 la vegani si asta dupa ce a facut el insusi o insuficienta severa, posibil cu consecinte ireversibile. Insa per total, in planul sanatatii, o comunitate adventista serioasa la capitolul veganism (nu stiu daca exista asa ceva la noi, ca romanii isi pun amprenta specifica in orice) s-ar putea sa stea mai bine cu sanatatea decat una dreptcredincioasa care cu postul asa si asa si inafara de post sedentarism si salam (prin asta intelegand toate gunoaiele produse de industria alimentara, de carne si produse de carne in special) la greu. Last edited by AlinB; 02.08.2012 at 11:45:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Viața duhovnicească, religia în general are de-a face și cu aspectele nutriționale. Credeți că nu contează ce, cum, cât și când mâncăm? Dumnezeu este interesat de sănătatea noastră. Paradoxal, dar de cele mai multe ori, tocmai noi suntem cei ce neglijăm sănătatea propriei ființe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai voi si yoginii mai considerati ca unele alimente sunt necurate si te intinezi daca le consumi. Adica savarsesti PACAT daca le consumi. Ori asta e o ABERATIE!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar aspectele acestea fac parte din alt mare motiv de ignorare a "sectanților". Așa că ignorare cu succes! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
La voi religia trece prin stomac. Atentie la ragaieli, s-ar putea ca intensitatea lor sa va dea si gradul de apropiere de Dumnezeu.
Citat:
Muncesc cu fervoare la desavarsirea acestei ignorante - pe care eu as numi-o curatie si scut de aparare impotriva minciunii si a fricii anxioase. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te mai chinui, "ignoranța"* este deja desăvârșită, iar "ignorarea" tinde de asemenea asimptotic la această desăvârșire după cele 60 de pagini...
_________________ * Nu e vorba de "(in)cultura" ta -ca să te citez-, ci de ignoranța în ce privește principiile și istoria adventismului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|