![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Ce-oi scrie eu a fi ca nuca-n perete, dar nu stiu unde sa postez ceea ce am gasit azi.
Postez doar pentru a noastra luare aminte. http://prosistemhaha.wordpress.com/2...f-vatopedinul/ ![]() Auziți Neamuri și Popoare din Lumea întreagă și tu cititorule ia aminte la ceea ce vei citi. Sunt dureroase și triste, dar sunt destinate să se întâmple câte în Scripturi sunt scrise. Le-au scris Parinții noștri ca lumea să afle ce din acest război urmează să pățească. Ca la Dumnezeu să meargă și să se pocăiască dacă dorește a se salva și fericit să trăiască. Deodată focul se v-aprinde din cauză prea mică strigare de război din Bulgaria vine. ...... daca vreti cititi mai departe pe site-ul indicat |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Folosirea optima a functiilor forumului | tabitha | Reguli generale de utilizare a forumului | 48 | 15.11.2024 23:28:24 |
| Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 15:03:02 |
| Reguli de folosire a forumului. | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 1 | 14.01.2011 19:08:27 |
|
|