![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca vreti sa aflati mai multe despre Ellen White si sfaturi pentru sanatate, va puteti documenta foarte usor. Va recomand, printre altele, cartea "Divina vindecare". |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 18.07.2012 at 10:36:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Propun sa revenim la teme scripturistice. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si sincer nu mai am chef sa citesc carti eretice, am rasfoit destule. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Așa că superficiala răsfoire conduce inevitabil la superficiala catalogare: "cărți eretice". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Abia dupa ce am citit ca un spalacit pe creier "Tragedia veacurilor" mi-am dat seama ca trebuie sa fiu mult mai selectiv in privinta cartilor: cartea lui e.white - uitat pe veci sa-i fie numele - este extrem de plictisitoare, nu are nici macar o trasatura de carte duhovniceasca, de carte care sa se adreseze sufletului. E o insiruire de fapte istorice, insa nefundamentate istoric si plina de frustrarile celui ce apartine fara voia sa libera unei secte neintegrate social, fundamentata pe o mentalitate de fronda, de rebeliune fata de societate, istorie si, nu in cele din urma, de bunul-simt elementar al comuniunii cu ceilalti oameni. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
prima data , citeam cartile (cele eretice) , dupa care , treptat am inceput sa le rasfoiesc pentru ca nu mai aveam rabdare. Iar, in opinia mea, o carte este eretica atunci cand nu corespunde cu dogmele Bisericii (Ortodoxe). Last edited by bluester; 18.07.2012 at 12:34:08. |
|
|
|||
|
|||
|
În cazul acesta este o carte ne-ortodoxă. Ortodoxia nu este normă în acest Univers. Deasupra tuturor stă Dumnezeu!
|
|
|
||||
|
||||
|
Tinand cont ca Biserica Ortodoxa este majoritara in Romania (+Estul si Sud-Estul Europei) , cartile "ne-ortodoxe" au fost ,sunt si vor fi considerate eretice.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|
|