![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Și a zis Domnul către Moise: "Voi face și ceea ce zici tu, pentru că tu ai aflat bunăvoință înaintea Mea și te cunosc pe tine mai mult decât pe toți".[/quote]
Sa insemne ca Dumnezeu nu ne cunoaste pe toti pe deplin? Nu ne stie gandurile, harul care ni se da fiecaruia etc?[/quote] Aici sensul de "te cunosc" este de "te inteleg", de "imi esti apropiat Mie, pentru ca tu ai ales asta". Omul este rational atunci cand Il cauta pe Dumnezeu, deci este de inteles ca cineva sa caute sa faca voia lui Dumnezeu si de neinteles sa nu faca asta. De aceea actiunile unora sunt mai de inteles decat ale altora. Deci cel ce face voia lui Dumnezeu este cel cunoscut Lui.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Credeti ca diavolul ne cunoaste gandurile? | zoridezi | Generalitati | 70 | 30.10.2013 05:13:32 |
| Cunoaste-te pe tine insuti | florin.oltean75 | Generalitati | 12 | 10.01.2012 17:39:59 |
| cunoaste cineva? | Ioana-Andreea | Preotul | 2 | 21.03.2010 22:36:18 |
| Dumnezeu ne stie si gandurile... | silverstar | Generalitati | 3 | 30.09.2008 00:23:05 |
| Sper sa-mi lumineze Dumnezeu gandurile | veilur | Generalitati | 56 | 22.03.2008 10:46:20 |
|
|