![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca o televiziune sau un ziar sau un site poate scrie ce vrea.Chiar si eu imi pot face un blog si scrie acolo orice imi trece prin cap. Problema este cand lucrurile pe care le scriu eu sant folosite ca argumente de catre altii. Atunci ar trebui sa vin cu probe. |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule,nu va suparati,dar deja ma obositi...va rog introduceti numarul dosarului pe www.google.ro .O seara frumoasa sa aveti!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu chiar nu inteleg de ce lumea se inversuneaza asa, intr-o parte sau intr-alta a esichierului politic.
Nu ar fi mai frumos ca fiecare sa respecte orientarea politica a celuilalt, ca pana la urma toate sunt la fel de proaste / bune? - asta ca sa aplicam ecumenismul in sfera politica...
|
||||
|
||||
![]()
Butonand telecomanda am aflat mai multe detalii despre monstruoasa coalitie: PNTCD-Pavelescu + PDL sau cum se distruge un partid istoric. Pacat de taranisti ca s-au scindat si mai ales regret ce a ajuns aripa dizidenta.
Last edited by ioanna; 07.07.2012 at 22:44:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ca Seniorul nu a mai apucat sa vada asta, Dumnezeu sa-l odihneasca.
|
|
||||
|
||||
![]()
Gand la gand. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Corneliu Coposu si bine ca n-a apucat sa vada cum isi bat unii joc de imensa mostenire pe care le-a lasat-o.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce e si mai trist e ca Pavelescu era acum cativa ani "ala mic cu capul mare " pentru Basescu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si noi ne agitam sa le tinem partea pe aici...iar ei maine sar in tabara opusa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|