![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot ce sper este ca Antonescu sa nu fie neam prost si sa nu aud din gura lui aceleasi enormitati despre cum da el mandatul cui vrea si cum este el "seful statului ". Mandatul de PM se acorda de catre Parlament si nu de catre Presedinte. Nu e concurs de Miss sa aleaga Presedintele pe cine vrea. |
|
||||
|
||||
![]()
Se vede cata experienta de viata au cei de pe forum. Unul da licenta, altul poate a bac-ul... Asta spune multe. Multi dintre noi aveam 2-3 ani in vremea comunismului sau nici nu ne nascusem si ne lasam influentati de idei precum:"vin minerii", "ne intoarcem in.comunism" etc. Daca votati NU la referendum.o tinem in razboi politic inca doi ani. Nu cred ca isi doreste cineva asta... Cel mai sanatos ar fi sa scapam de acest regim si sa ne rugam sa nu faca si urmatorii la fel. Nu vreau decat sa fim respectati. Acest regim basist n.a facut decat sa ne jigneasca si sa creeze haos in toate domeniile.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da Florine dar vino cu numele pe care le-am cerut........asa ramasese, ca astia-s toti dalmatieni
Last edited by Adriana Cluj; 07.07.2012 at 18:45:10. |
|
||||
|
||||
![]()
pana acum nu am ce nume sa-ti dau pentru ca NU este nimeni care sa merite sa fie presedintele tarii
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Desi,din punctul meu de vedere,maturitatea personalitatii unui om nu este data de numarul de diplome detinute sau intotdeauna de varsta,ci de cu totul alte criterii...
|
|||
|
|||
![]()
Joc de glezne, sforile nu-s aici...
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...comment-113812 |
|
|||
|
|||
![]()
Woooow, Boureanu si-a pus cruciulita la gat. Nu din aur, de aia cumparata de la pangare. Sa lesin, nu alta!!!! pacaliti, pacaliti, baieti...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|