Mda! Mi-a luat ceva timp sa parcurg tot ce s-a scris... Sincer, nu s-a meritat. Incet-incet, am vazut si cam ce se "studiaza" la scoala europeana de "ratati-religios"; o demonstratie mai neaosa nu cred ca se putea face. Si toate astea fiindca un preot mai belicos (probabil cu anumite veleitati catre aceleasi "cursuri"... europene) i-a condamnat o ruda la NE-moarte, prin sechestrarea locului de veci... Este de-a rasu'-plansu', dar de aici si pana la toate aberatiile vehiculate pe acest topic in sirul lung de postari, mie mi se pare o dovada de ipocrizie.
"Prietene" euroloser, cred ca sub o forma sau alta ti s-a mai atras atentia ca te afli in mijlocul unor ortodocsi destul de consecventi in credinta ortodoxa, chiar daca mai sunt pe alocuri cateva fluieraturi in biserica... Suntem oameni pacatosi, dar n-o sa luam de sutana niciodata un slujitor al BOR, si nici n-o sa-l scuipam in obraz. Zvonuri pot fi de orice fel, iar ca tine au fost si vor mai fi. NU esti bine-primit printre noi si nu ne intereseaza pozitia ta pro sau contra, cu profund iz democratic si credinta dupa cum bate vantul "european". Ai tot dreptul sa fii loser si inteleg foarte clar ca un loser care tace, e teoretic, vindecat. La tine nu se pune.
Dintre link-urile date, n-am intrat decat acolo unde "badea" Gheorghe isi exercita miruitul intr-o forma de exaltare sectara. Dumnezeu sa ierte si sa intelepteasca toti acei oameni rataciti, din acea "biserica", fiindca daca n-au inteles cui slujesc, au orbit cu totul.
Rog adminul sa inchida aceasta parodie de topic si nu inteleg cum s-au putut scrie atatea "balarii" intr-o sfanta zi de Dumnica