Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2012, 12:52:13
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Daca te-ai saturat de minciuna, rautate lacomie, fatarnicie, viclenie si barfe opreste-te. Nu mai fi mincinos, rau, lacom, fatarnic, viclean si barfitor. Incepe cu tine si apoi cere asta celorlalti.
Ia mai taci și du-te și tu... la Bruxelles împreună cu ziariștii lui Ponta, că ești doar un biet mercenar prăpădit ca ei.
Du-te de pe capul meu și nu mai îmi da lecții de morală rugându-mă să te las să mă corectezi, să-mi scoți paiul în timp ce în al tău șade bârna telescopică cât stâlpul de telegraf, telefon, radio... Fă pași și nu mă mai corecta tu pe mine în timp ce ești sluga lui Iliescu, Isărescu, don Georgio, și ceilalți speculatori și impostori ce distrig și sug sângele poporului de 66 de ani. Te cară de pe aici dacă nu poți să ai pic de respect și cuviință ci una-ntr-una faci atacuri la persoană ca să decredibilizezi tot ceea ce spun pe drept... defapt tu faci ceea ce ai văzut pe antene, distrugi păcatul cu păcătos cu tot!.. ca să te menți sau să te aduci la putere pe tine însuți.

Eu chiar mie însumi îmi cer ceea ce cer căci eu sunt România!.. tu nu știu cine ești!.. așa că pleacă de la fața Domnului Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu căci nu te cunoaștem Noi pe tine cine ești și cine ai ajuns!

Dacă mai strâmbi adevărul, realitatea, și răstorini ceea ce spun decredibilizîndu-mă te dau pe mâna satanei!

Last edited by vsovivi; 28.06.2012 at 12:58:12.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27