![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Un om care nu da din el decat rautate si care se adreseaza celorlalti, in marea majoritatea a cazurilor, batjocoritor, mie imi inspira mila........si semne de intrebare; nu incearca sa construiasca nimic, ci doar sa darame pe altii.
Last edited by Adriana Cluj; 25.06.2012 at 22:16:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-o fii el inteligent dar nu lupta pentru un principiu,o cauza nobila, o idee inaltatoare parca nu are drept scop decat critica. |
|
|
||||
|
||||
|
Poate caută să dărâme ceea ce e nefolositor, slăbit, putred, în viziunea sa. Știți, poate că diplomația periază auzul fin al unora dintre noi, dar critica acidă este cea care are efectul coroziv adevărat, care produce schimbări rapide și de efect, distrugând impuritățile până la aurul filosofal. Poate că nu întotdeauna ceea ce vede el greșit e greșit (și asta e o certitudine după părerea mea), dar efortul e demn de apreciere. Oricum, ceea ce e solid nu va fi distrus de acidul sau „răutatea” nimănui.%
Last edited by Kronos; 25.06.2012 at 23:41:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Respect parerea dvs. si chiar o apreciez. In privinta a ceea ce am scris insa, mai cautati.....Impertinenta si epitetele sau aluziile jignitoare nu sunt constructive si nici ziditoare.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu știu ce s-a întâmplat, dar mesajul original era:
Citat:
Last edited by Kronos; 25.06.2012 at 23:45:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu imi inchipui ca un asemenea model, pe care il invocati, isi permitea sa ia peste picior pe toata lumea si in orice situatie...
Mai cautati, totusi...sunt astfel de exemple mai mult decat avem nevoie... Toti mai gresim si sarim calul, dar unii il sar permanent. Noapte buna! Last edited by Adriana Cluj; 25.06.2012 at 23:54:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa se pare ca e un lucru peste masura de dificil si nu trebuie sa te simti flatata in sensul ca m-as inhama in mod special la el. In rest, ti-am dat exemple destule despre nevoia de informare reala + nitica postprocesare, inainte de a brava cu tot felul de idei marete a unor "formatori de opinie" asazisi drepti si buni credinciosi ortodocsi. Linia de incheiere - acuzatia ta e total nefondata. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre mine, am alte prioritati decat sa intru in polemica cu cineva care isi aroga rolul de guru sfichiuitor pe forum. Exista, din fericire, atat de multi alti useri aici, cu care este o adevarata bucurie sa conversam invatand unii de la altii, sau sa glumim, sau chiar sa legam prietenii. Last edited by Adriana Cluj; 26.06.2012 at 13:53:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu dimpotriva, cu toate ca am alte prioritati imi voi face mereu timp sa-ti citesc postarile ... sau macar unele... (:
|
|
|
||||
|
||||
|
Domnule Alin, recitind topicul m-au amuzat posturile dvs.DE ce?
Intr-o prima faza militati ptr utilitatea vaccinurilor, acuzati inconstienta parintilor care nu isi vaccineza copiii. Apoi reveniti cu alte mesaje, din care am dedus: MS nu e tocmai o institutie demna de incredere vaccinurile care se fac in maternitati nici macar nu au un ambalaj care sa contina cateva informatii de baza, se prezinta doar in fiole lipsite de eticheta a fost schimbate loturile de vaccinuri cu unele produse in Coreea(insasi asocierea cu Coreea lasa mult de dorit) Anumitor loturi expirate de vaccinuri li s-a prelungit valabilitatea "Doar pe hartie" Cred ca ideea formulata de anumiti useri ati sustinut-o foarte efcient, si culmea...in mod indirect. Multumiri:) In urma posturilor dvs am un motiv in plus sa nu imi vaccinez copiii. De ce i-as vaccina cu un vaccin produs in Coreea, ambalat in fiole lipsite de eticheta, transportate in conditii lipsite de siguranta si mai mult expirate dar totusi "neexpirate" pe hartie?Si mai ales oferite gratis de o instituite care numai de binele populatiei nu mi se pare ca se ingrijeste si care, asa cum spuneati, nu inspira incredere? Au doara copilul meu o fi un soi de cobai pe care anumiti indivizi sa faca tot soiul de teste? Aici(in minunatul sistem al vaccinurilor) e vorba de ignoranta, de prostie sau de rea vonta? Din punctul meu de vedere, orice comentariu ulterior din partea dvs referitor la topic devine de prisos....
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
| 666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
| Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
| Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
| problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|
|