Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2012, 23:44:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Redau o postare de a ta care spune cam totul despre felul tau de a gandi , sper sa nu fie si gandirea colegilor tai catolici!
Iata fratilor postarea de la threadul :" Fumatul si Sf. Impartasanie ":

Mihnea Dragomir
Din moment ce Îl văd cu paharul în mână, nu știu de ce nu L-aș vedea cu țigara în gură.

Si mai spuneti :"Pentru catolici, păcat este ceea ce Biserica Catolică definește ca atare. Deocamdată, nu a definit drept păcat fumatul. Beția da, drogurile da, consumul de alcool, de cafea și de țigări nu. "
Deci si iubirea trupeasca de copii nu este "defimnita" de b.c ca un pacat !

Ce gandire limpede aveti , ce "faina" e credinta dvs. ! In post mancati si branza si oua si laptic , mai pufaiti cate o tigare , mai iubiti cate un copilas , si asa stati in post 365 de zile !
Bravos !

Vechi 07.06.2012, 23:46:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Ce gandire limpede aveti , ce "faina" e credinta dvs. ! In post mancati si branza si oua si laptic , mai pufaiti cate o tigare , mai iubiti cate un copilas , si asa stati in post 365 de zile !
Bravos !
[/b]
Cristi, las-o te rog mai moale..
Vechi 07.06.2012, 23:48:48
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cristi, las-o te rog mai moale..
Alin , tu nu ai citit cate sminteli a postat pe acest forum !
Vechi 07.06.2012, 23:53:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Alin , tu nu ai citit cate sminteli a postat pe acest forum !
La ce te referi?
Vechi 07.06.2012, 23:56:40
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
La ce te referi?
Na, stați atuncea să ne lămurim: acest thread se vre un atac la adresa Bisericii Catolice în general sau la adresa utilizatorilor catolici de pe forum în special ? căci, din ultimele postări ale lui cristiboss, a doua variantă pare să câștige repede teren....
Vechi 08.06.2012, 00:01:48
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Na, stați atuncea să ne lămurim: acest thread se vre un atac la adresa Bisericii Catolice în general sau la adresa utilizatorilor catolici de pe forum în special ? căci, din ultimele postări ale lui cristiboss, a doua variantă pare să câștige repede teren....
Domnule fost banat , nu este atac la adresa voastra , eu find printre sustinatorii vostrii de a ramane aici pe forum , de a vi se crea inca un thread cu si despre b.c. ! Iti aduci aminte ? Dar aici durerea mare este si durerea si rusinea voastra :RELATILE SEXUALE CU MII DE MINORI DESFASURATE IN CADRUL BISERICII CATOLICE !
Vechi 08.06.2012, 00:06:21
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Domnule fost banat , nu este atac la adresa voastra , eu find printre sustinatorii vostrii de a ramane aici pe forum , de a vi se crea inca un thread cu si despre b.c. ! Iti aduci aminte ?
[/b]
Păi, nu știu cum nu este un atac la adresa noastră, când, cu cinci minute în urmă, ați scris, la persoana a doua plural:

Bravos !

Domnule cristiboss56, generalizarea "la grămadă" este o veche și binecunoscută metodă propagandistică....
Vechi 07.06.2012, 23:57:52
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
La ce te referi?
La cele postate in trecut pe acest forum , si pe care eu le-am urmarit , domnul Mihnea Dragomir a facut parte din lista mea de prieteni in trecut ! Stiu ce spun !
Vechi 08.06.2012, 00:25:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
La cele postate in trecut pe acest forum , si pe care eu le-am urmarit , domnul Mihnea Dragomir a facut parte din lista mea de prieteni in trecut ! Stiu ce spun !
As fi vrut niste exemple concrete..
Ce te-a suparat mai exact?

Lucrurile par f. personale, eu te stiam un tip mai calm si mai echilibrat, chiar rezervat, ce anume te-a suparat asa tare?
Vechi 08.06.2012, 00:27:02
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
As fi vrut niste exemple concrete..
Ce te-a suparat mai exact?

Lucrurile par f. personale, eu te stiam un tip mai calm si mai echilibrat, chiar rezervat, ce anume te-a suparat asa tare?
Cand o sa am timp o sa ti le expun pe privat . Iti promit ! Momentan raman in tema de aici !
Doamne ajuta !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) stoianov Despre Biserica Ortodoxa in general 40 06.09.2015 18:03:42
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 12:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 09.06.2013 00:58:51
Dialog BOR - Biserica Catolica Ducutu Biserica Romano-Catolica 70 08.05.2013 01:19:29