![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si raman ortodocsi in continuare nu din cauza ca adventistul n-ar fi smcher ci ca oferta lui este prea subitre ca sa vorbim de un exod in masa. De unde sa stiu eu care este programul de marketing? Poate e privita ca o investitie pe termen lung, poate banii nici nu vin din tara si atat timp cat vin bani, de ce sa nu fie folositi mai ales daca banii nu se duc doar pe materialele de propaganda ci si pe salariul lui cutare si cutare si cutare implicat in campanie, cum se practica prin ONG -uri? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Cei implicați în campanie fac muncă de voluntariat, ba de cele mai multe ori aceștia contribuie și financiar la proiectul respectiv. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa inteleg ca in Convasna n-ati derulat programe din astea din moment ce ziceai ca maj. sunt ortodocsi? Citat:
Depinde cat de mare e saracia, na.. Citat:
Ziceai ca nu faci parte din conducere, nu esti salariat, etc. Citat:
AZS nu au salariati? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Au pastori și personalul conferințelor (vorbesc de subdiviziunile Uniunii Române). La nivel local, nu există "angajați" în afară de pastorul comunității locale (decât cel mult o femeie de serviciu), restul slujbașilor (prezbiteri, diaconi, secretari, instructori, educatoare, etc.) nu sunt plătiți. E pesonal laic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumneata ai refuza salariul dacă ai fi pastor? Preoții nu refuză 2 salarii: unul de la Stat și unul de la necăjiți și amărâți. De al 3-lea (de la aceiași necăjiți și amărîți) nu mai vorbesc că o să mă omorâți cu pietre...
|
|
||||
|
||||
![]()
În caz că nu știai (că doar nu vorbești doar ca să faci vânt, nu?) salariul preoților NU este acoperit 100% de stat.
|
||||
|
||||
![]()
bineinteles...rasplata mea este sa vestesc fara plata Evanghelia...cf. cu 1 Corinteni 9:18
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie! | sfantul_calinic | Umanitare | 11 | 14.03.2010 11:32:44 |
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 22:41:43 |
Misiune vs prozelitism | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 12.10.2009 12:41:05 |
|