![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu asta dar imi pare bine sa vad ca fiecare are cate o parere despre ce ar trebui sa invete copilul meu la scoala.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cine e acel Ioan Dan, dar cum poti sa spui ca o carte pentru educatia sanitara e impregnata cu "duhul ereziei"? Daca educatia pentru sanatate in scoli ar fi fost desfasurata de Crucea Rosie Romana, i-ar mai fi acuzat de "prozelitism"? Mai bine ar fi citit acele doua carti, doar se lectureaza rapid, daca-s pentru copii de gimnaziu si sa indice clar ce nu-i in regula,daca exista ceva in neregula, sa specifice care pasaje, decat sa cada in paranoia.
Last edited by ioanna; 25.05.2012 at 22:13:19. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur , Dumnezeu stie ce face . La fel a stiut si cind a ingaduit sa cada Constantinopolul (pt. nenumaratele pacate savirsite de la conducatori pina la opincari) cind toata lumea , in frunte cu patriarhul , spera doar-doar nu va cadea . Si a fost altfel . Dumnezeu este izvorul vietii si al iubirii , dar tot el este si dreptul judecator si rareori a iertat pe cei ce i-au gresit si nu s-au pocait , deoarece iertindu-i fara pocainta , ei nu mai inteleg nimic din instrainarea lor si isi pierd sufletul !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai asta spun, religia sa fie ora obtionala, nu obligatorie. Copilul tau, daca vrei sa invete religie, sa invete, nu ma intereseaza. Dar sunt foarte multi care nu vor sa se faca religia obligatoriu la scoala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca oamenii sunt diferiti, deci si parerile sunt diferite, altfel ar fi monotonie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am zis, daca e obtionala religia atunci copilul tau si al altora o sa invete 6 ore de religie pe zi, daca asa doresti. Alti parinti, si chiar elevii ( cei de liceu ) nu vor sa piarda vremea stand 50 de minute la ora de religie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate pentru tine e mai interesanta astronomia, poate pentru altul este mai interesanta religia.Lupta-te pentru dreptul copilului tau de a invata astronomia in timp ce al meu invata religia. Btw vezi ca ai scris gresit optionala.Asta apropo de L-ai sau La-i . ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu eu eram obligat sa stau la religie, altfel preotul punea obsente. |
|
|||
|
|||
![]()
Corect, dar eu am gresit din graba si am recunoscut, spre deosebire de el.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie! | sfantul_calinic | Umanitare | 11 | 14.03.2010 11:32:44 |
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 22:41:43 |
Misiune vs prozelitism | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 12.10.2009 12:41:05 |
|