![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vă compătimesc domnule Mihnea având în vedere că inaintașii dumneavostră erau din Moldova. Unde vă este identitatea de român? Ștefan cel Mare a fost cumva catolic?
Last edited by ovidiu b.; 16.05.2012 at 13:01:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai am descoperit niste turta dulce adusa din Germania . Noi suntem frati de credinta cu ortodocsii ,Rusia ,Grecia. Cu cei care se inchina lui Mamona nu avem ce imparti. In Ardeal au proliferat extraordinar de mult sectele ,si acolo se munceste mult pentru burta si avere. Dar sa nu generalizam. Domnul Mihnea nu cunoaste sau nu vrea sa cunoasca adevarata istorie Cand a fost ocupat Constantinopolul noi nu eram acolo pt.ca romanii niciodata nu au iesit din granitele lor decat pentru apararea teritoriilor proprii. Iar cruciatii nu au reusit pt.ca ei de fapt doreau altceva ,aveau motive politice si doreau sa impuna catolicismul acolo. De altfel s-a vazut ce au facut la sf.Munte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adineaori am avut parte de o ""mostra"" a indeletnicirilor conationalilor nostri:
venind acasa, in scara blocului un individ dotat cu o pompita si un bidon, tocmai isi incheia halatul alb si batea la prima usa: deratizare!!! M-a trimis administratorul! Stiind cum se desfasoara aceste operatiuni la noi in bloc (acolo locuiau chiriasi, si in bloc sunt de altfel foarte multi, iar smecherii stiu astea) il iau la intrebari, cine l-a trimis, a dat-o la intors, pai nu l-a trimis nimeni, el vine si intreaba si cine vrea face cine nu, nu. Ii spun ca sun la politie ca sa aflu cine este si ce anume ii da dreptul sa deratizeze si cu ce substante etc, am realizat ca am de-a face cu un excroc... Pun mana pe telefon si sun administratorul, dar nu ca sa-l intreb ce-i cu individul ci ca sa-l anunt ca se intampla astfel de treburi si sa puna afis, ca sa nu mai pacaleasca oamenii (au mai fost si in alti ani si i-au pacalit pe unii chiriasi). Individul cand vede ca incep sa vorbesc la telefon, imi arunca o privire furibunda, imi face diverse urari ![]() Deci........... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi pare bine ca l-ati luat la intrebari,asa ar trebui sa procedeze orice om matur,sa refuze sa se lase pacalit de pungasi ![]() Nota:dar care era planul"deratizarii"?trebuia sa-l platesti cash?sau cum se desfasura escrocheria?am auzit de unii care stropeau cu apa chioara si minteau ca substanta deratizanta este odorless :))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 17.05.2012 at 19:26:54. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Ar trebui sa te bucuri ca tiganii au plecat si prin occident. Astfel am mai scapat de o parte din ei si mai ales vor vedea si vesticii ce inseamna sa-i ai pe cap. Sa-i integreze ei daca sunt atat de destepti!
2. Pana la urma sa fim realisti: si romanii ne fac destul de ras! Nu poti da vina exclusiv pe tigani,oricat de rasist ai fi. |
|
||||
|
||||
![]()
Bineînțeles. Cel mai mare criminal din timpurile moderne, celebrul Râmaru, a fost român. Cei mai mari escroci din țară sunt români. Comuniștii au fost români (când nu au fost evrei). Lăpușneanu a fost român, ca și Gheorghiu-Dej. De fapt, singurul șef de stat țigan a fost, din câte știu, un domnitor pe nume Răzvan. Scurta sa domnie în Muntenia nu a fost chiar așa de dezastruoasă.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de altă parte, trebuie să observăm că și noi avem dublu standard. Pe vremuri, spuneam "marele maestru violonist român Ion Voicu, artist al poporului, care a dus faima României....". Dacă nu era maestru, ci era șuț, atunci era desemnat după etnie. Sau "marele scriitor român Mihail Sebastian" în opoziție cu "istoriograful jidan comunist Roller". Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi cipuri si biometrice | BogdanF2 | Generalitati | 71 | 24.02.2017 07:53:45 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
|