![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Se programeaza ptr cununie 2 tineri. Bun...iata vine si ziua nuntii, preotul in biserica, intampina mirii, nasii, nuntasi. Dar ptr ca nu ii cunostea si pe nasi, poarta o mica discutie cu miri-nasi inainte de a incepe. Preotul strecoara o intrebare fireasca: nasii sunt cununati? La raspunsul ca nu, preotul exclama:"o...o.., atunci avem o problema...Trebuie mai intai sa cununam nasii! " apoi zise cu voce tare de rasuna BisericaCine sa ofera sa fie nasii nasilor?. Sa vedeti ciudatenie...In biserica erau vreo 8 familii de nuntasi: mirii, nasii, socrii mari, socrii mici, matusi...etc Si nimeni nu era cununat! In final, se gaseste o familie de nuntasi cununati. Cu acordul nasilor, acestia devin nasii nasilor. Iar apoi nasii devin nasii tuturor celolrlate familii. Si in ziua aceea, parintele Vasile a cununat 7 familii! Amanunte despre cum s-au desfasurat cununiile nu cunosc, aceasta a fost relatarea preotului despre care va vorbeam. Asadar, se poate si altfel!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 09.05.2012 at 19:00:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Proabil mai de folos era sa ii lase sa traiasca si pe mai departe in desfranare....
|
||||
|
||||
|
Citat:
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Botez | danydelya | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:33:01 |
| Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez | sophia | Botezul | 8 | 30.01.2010 10:02:22 |
| botez | gabryy | Botezul | 2 | 26.06.2009 19:14:56 |
| Botez | marius007 | Generalitati | 7 | 11.08.2008 17:31:00 |
| Botez de 2 ori? | letitia | Botezul | 31 | 10.05.2007 08:20:50 |
|
|