![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mi se ridica parul pe mine cand aud ce zice preotul. Probabil am ramas cu o trauma cand am vazut atatia demonizati manifestandu-se la aceste slujbe. Asadar, ce nevoie as avea eu de aceste slujbe infricosatoare? Ptr ce sa se faca unor oameni fara probleme cand ele sunt doar ptr demonizati? Daca se fac ptr oameni nedemonizati, nu-si au rostul. Cum nu are rost sa speli o camasa curata(a nu se intelege prin asta ca cei nedemonizati sunt curati si invers, era doar prima comparatie care imi venea in minte).
|
||||
|
||||
|
Citeam ceva pe net:
Intr-o zi pe cand mergea cu apostolii sai, trecura pe langa hoitul unui caine. Apostolii spusera: "Gretos mai duhneste cainele asta!" Iar Iisus zice: "Dar cat de albi sunt dintii lui!" -- Nichita Stanescu Cum talcuiti? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Unii vad prima data partea negativa, jumatatea goala a paharului, altii din contra, vad intotdeauna partea plina a acestuia. Last edited by ioanna; 07.05.2012 at 00:59:44. |
|
|
|||
|
|||
|
pai daca mergem pe principiul asta, de a vedea ceva bun in orice, atunci bisericile "neo" sunt ok, deoarece chiar si cele extreme, au ceva bun in ele, si acolo se vorbeste de Isus chiar daca multe alte lucruri nu sunt cum trebuie.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tu ce religie ai?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |