![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si ca sa-l bucur pe prietenul meu Ioan , ii reamintesc ca exista si Sarbatoarea barbatului ![]() Si tot pentru prietenul meu Ioan , reproduc o poezie scrisa de o femeie ( Simina ) pentru barbati : ![]() Sunt indragostita de sufletul tau de barbat! Fiecare gest al tau izvorat din iubire, chiar si cea mai obisnuita strangere de mana, felul in care ma privesti cand sunt obosita sau cum urci patru etaje incarcat de bagaje, ma indeamna sa-ti fiu profund recunoscatoare. Sunt indragostita de sufletul tau de barbat! Linistea cu care ma cuprinzi cand sunt ravasita de emotii, tacerea ta ce sparge agitatia mintii mele, caldura binefacatoare a inimii tale inlaturandu-mi fricile, lumina ce-ti straluceste in ochi cand eu sunt in ceata , toate acestea ma indeamna sa-ti fiu recunoscatoare. Sunt indragostita de sufletul tau de barbat! Felul intelegator si cuprinzator in care-mi zambesti, florile pe care mi le daruiesti fara vreo ocazie speciala, pasul tau lung pe care-l potrivesti dupa mersul meu mic si umarul puternic pe care mi-l oferi ca sprijin zilnic ma indeamna sa-ti fiu profund recunoscatoare. Sunt indragostita de sufletul tau de barbat! Iti multumesc pentru toate camasile tale pe care mi-am revarsat lacrimile rimelate in vreme de furtuna si lacrimile inrourate de fericirea iubirii de tine. Iti multumesc pentru ca mi-ai oferit spatiul dintre mainile tale si pentru campul de flori galbene pe care l-ai inflorit in inima mea! Pentru toate acestea iti sunt profund recunoscatoare!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|