![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: Va rog sa nu-mi mai vorbiti cu "dumneavoastra", e bine "tu". |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu simt nevoia să demonstrez nimic. Tu ești cel care cere dovezi. Deci, te întreb: ce anume te-ar putea face să crezi că Dumnezeu există ? Care ar fi dovada concludentă pentru tine ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum demontrezi orice, aratand ceva palpabil sau vizibil de toata lumea.
Nu e suficient sa spui ca tu vorbesti cu cineva existent doar prin cartile de religie. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok, deci să înțeleg că ai crede în Dumnezeu dacă acesta ar deveni palpabil sau vizibil ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Azi-maine o sa pretindeti ca Biblia sa fie realcatuita politically correct!!!!!!!!!!! Offfffffff
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, traim intr-o lume reala, nu imaginara.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai raspuns la intrebarea colegului de forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu aveam intentia, am citit postarile si asta a fost impresia mea ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci, din punctul tău de vedere, palpabil (adică material) este echivalent cu real ?
Materia este realitatea iar ceea ce nu este material nu există ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu neaparat, dar Dumnezeu nu se poate dovedi, pe cand chestii care nu sunt materiale se pot dovedi ca exista, cum ar fi aerul.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de o Biblie | Erethorn | Despre Sfanta Scriptura | 15 | 29.06.2015 00:45:43 |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
De prin lume adunate.... | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 23.03.2009 00:36:38 |
|