![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cristi pot sa pun si eu o poveste cu talc aici? Am gasit-o aici: http://deveghepatriei.wordpress.com/...acov-tsalikis/
Povestiri ale Staretului Iacov Tsalikis Mare și minunată era experiența Starețului adu*nată din atîția ani de mărturisire. Să amintim cîteva: „A venit o bătrînă, spunea Starețul, și mi-a spus că s-a dus să aprindă candelele la una din bisericile din afara satului. Era tocmai în Vinerea Mare. Din curiozitate femeiască a băgat capul pe ușa diaconească și a privit în Sfîntul Altar. A văzut atunci că pe Sfînta Masă stătea un tînăr ca de 30 de ani și care avea răni în palme, în picioare, iar în coastă o rană din care curgea sînge. Înspăimîntată, bătrîna i-a zis: - Cine ești tu și cum îndrăznești să te așezi pe Sfînta Masă? Atunci tînărul i-a răspuns: - Eu întotdeauna aici stau, pentru că aici este locul Meu. Atunci bătrîna i-a zis: - Cine te-a rănit așa? Tînărul i-a răspuns: - Tu M-ai rănit, cu păcatele tale. S-a învrednicit bătrîna și L-a văzut pe Domnul, pentru că ea era în pocăință”. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Povesti cu talc | silverstar | Generalitati | 500 | 22.03.2015 19:01:38 |
| Despre rugaciunea continua ( o povestioara cu tâlc ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 10 | 25.10.2010 23:21:27 |
| Violonistul - o poveste cu talc | costel | Generalitati | 2 | 25.09.2009 15:35:42 |
|
|