![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Foarte frumoase dezlegări ați găsit, iar eu am citit una srisă de părintele N. Steinhardt care m-a minunat de-a dreptul:
http://www.nistea.com/steinhardt_timpul_smochinelor.htm ca mai apoi să-i găsesc susținere în Scriptură, când Isus i-a chemat pe Iacov și pe Ioan: 11. Și trăgând corăbiile la țărm, au lăsat totul și au mers după El.(Lc5,11) sau pe Simon și Andrei: 17. Și le-a zis Iisus: Veniți după Mine și vă voi face să fiți pescari de oameni. 18. Și îndată, lăsând mrejele, au mers după El. La fel, când un ucenic I-a cerut să-l învoiască: 21. Un altul dintre ucenici I-a zis: Doamne, dă-mi voie întâi să mă duc și să îngrop pe tatăl meu. 22. Iar Iisus i-a zis: Vino după Mine și lasă morții să-și îngroape morții lor. 23. Intrând El în corabie, ucenicii Lui L-au urmat.(Mt8,21-23) Adică, spre deosebire de smochin, omul trebuie să fie ”pe rod” tot timpul, să fie capabil să-și depășească limitele umane pentru că e creeat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Timpul sacru | georgeval | Sfanta Liturghie | 17 | 17.02.2014 23:59:21 |
| Va rog, pomeniti-o si pe mama mea in rugaciunile voastre caci este la spital! | Anna Vasilica | Rugaciuni | 5 | 27.10.2011 03:28:27 |
| Sa nu judecam, caci toti suntem pacatosi! | sofronie | Generalitati | 28 | 12.02.2011 21:41:11 |
| Rugativa pentru noi caci grele si dureroase sunt vremurile care le traim | emiliulia | Umanitare | 82 | 28.07.2010 13:49:27 |
| TIMPUL ? | allen_sky | Generalitati | 45 | 13.09.2007 20:51:02 |
|
|