![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru postari...intr-adevar, sunt foarte prinsa in aceasta valtoare; ceva nu ma lasa sa scap si de fiecare data cand incerc sa ies, tine sa imi reaminteasca tot ce s-a intamplat de demult sau recent; amintiri grele care ma inversuneaza si mai tare si ma orbesc. Sunt patimasa in trairile mele; azi gandesc ca-i iert, maine ca-i urasc si le fac rau; trebuie in primul rand sa ma eliberez de povara amintirilor negre si de tot ceea ce mi-au cauzat rau, voit sau nevoit.
Incerc sa ii privesc cu alti ochi si sa fiu mai maleabila; sper ca credinta intr-un Hristos si Bunul Dumnezeu ma va ajuta; stiu ca aceasta este calea. Intr-un moment dificil tot legat de ei, m-a ajutat foarte mult sa trec peste tot raul produs, dar acum nu stiu de ce nu mai reusesc. Probabil ca-i prea multa durere in mine; sunt si foarte inversunata, dar marea sarbatoare ce se apropie ma face sa imi doresc o liniste interioara pierduta demult si sa fac pace cu mine insumi si cu toti ceilalti. Totodata, sunt si foarte obosita. Oh, cu spovedania stau cam prost si mi-e rusine sa recunosc; demult nu am mai facut-o, dar acum as face acest pas; stiu cat de mult m-ar ajuta. Dar oare, daca nu am tinut tot postul Pastelui as putea sa imi curat sufletul acum, inainte de marea sarbatoare? Pot sa tin post cateva zile inainte de a ma spovedi? |
|
|||
|
|||
![]()
Negreșit da, poți să începi oricând, dar să începi. Poți să mergi chiar astăzi!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Într-adevăr, spovedania pe care ai făcut-o aici, public, e necesar să o faci la duhovnic. Iar apoi, să-ți dea Domnul har ca să poți să birui mândria și să-ți odihnească sufletul ca să poți ierta mai ușor. |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, si inca ceva ce am uitat sa va intreb...chiar de as reusi sa trec peste acest impas; ei tot imi vor face in continuare multe rele, pentru ca asa este felul lor, nu imi fac numai mie rautati, ca sa nu ma intelegeti gresit; asa este firea lor, le mai fac si altora. Cum sa fac sa trec peste tot si sa nu mai dau atata importanta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rugaciune...si pentru ei, sa-i intoarca Dumnezeu la blandete si bunatate. Toate spre Slava Sa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 31.03.2012 at 15:14:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc din suflet; m-am mai linistit! Trebuie sa incerc sa fac tot ce imi sta in putere pentru linistea familiei mele si asta doar cu ajutorul lui Dumnezeu se poate realiza; nu stiu cum am facut de am uitat de El. Imi este tare rusine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul cu tine în tot ce gândești și făptuiești!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 31.03.2012 at 15:30:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am sa revin cat de curand cu noutati si sper sa fie dintre cele mai bune; sper sa imi gasesc drumul cu multa intelepciune si rabdare. Mila Domnului e mare! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Trei zile de intuneric | Mihnea Dragomir | Intrebari utilizatori | 20 | 27.08.2011 21:04:23 |
Urgia justitiara , cele 3 zile de intuneric | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 7 | 22.07.2011 22:33:31 |
Vremea impacarii - Poarta definitiv inchisa | 5s5t6e7f8 | Intrebari utilizatori | 3 | 01.03.2010 00:52:06 |
Icoane Speciale Luminoase in intuneric | civt | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 31.08.2008 22:04:09 |
|