![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De îndată ce apare necesitatea mărturisirii, draci fac horă în jurul tău ca să te împiedice să pui început bun. Gândurile care vin de la aceștia au întotdeauna ”nu” în față, deci ignoră tot ce-ți trece prin cap și are cam următoarele forme: ”nu am”, ”nu pot”, ”nu azi”, ”nu acum”, ”nu are rost” etc. Dacă reușești să ocolești aceste idei-capcană și ajungi la duhovnic ai făcut un pas mare.
|
|||
|
|||
|
Deci ar trebui sa ma spovedesc chiar daca nu am pocainta in suflet nu? Adica e la fel ca in vorba aia "pofta vine mancand"?
|
|
|
|||
|
|||
|
E nițeluș nepotrivită zicala ta în contextul de față, dar așa e! Adevărata pocăință se dobândește greu fiindcă e și ea un dar de la Dumnezeu, ca toate celelalte. Spovedania însăși e un act de smerenie care deja conține germenii pocăinței, partea noastră e statornicia în lucrarea bună și folositoare.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si roaga-te si tu: Doamne, da-mi pocainta!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| intrebare despre Spovedanie | crestina obisnuita | Pocainta | 22 | 22.05.2012 20:50:17 |
| Totul despre spovedanie | iosif | Pocainta | 42 | 13.08.2011 01:01:59 |
| despre spovedanie | euftalia | Pocainta | 21 | 16.08.2010 03:24:33 |
| Despre Spovedanie. | marcel_ioan | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 21.12.2009 21:30:59 |
|
|