![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Post binecuvantat !
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ma plang, din contra de multe ori incerc sa gust din ea, stiu ca Dumnezeu este bun si nu ne da mai mult decat putem sa ducem, stiu ca indura sa fim ispititi pentru mantuirea sufletelor noastre si ma rog Lui sa-mi dea zile sa am timp sa ma pocaiesc, sa am un sfarsit crestinesc. Slava Domnului!
|
|||
|
|||
|
dupa ce am scris ca tin post m-am gandit ca poate voi fi acuzata de slava desarta, insa faptul ca tin post nu este un motiv de lauda, asa ar trebui sa faca toti crestii. eu m-am apropiat mai mult de Biserica acum cateva luni cand am pierdut-o pe bunica mea pe care am iubit-o enorm si timp de 40 de zile am mers in fiecare duminica la Sfanta Liturghie sa ma rog pentru sufletul ei si de atunci nu mai pot lipsi. tin minte ca acum 1-2 ani stateam si ma gandeam sambata daca sa merg duminica la Biserica, as fi mers, dar pana seara imi gaseam scuze si daca seara as fi vrut, duminica dimineata leneveam si nu nu ajungeam, tot ispite erau, acum nu mai pot sa lipsesc, in saptamana in care nu merg, ca e firesc sa lipsesc din motive fiziologice, parca imi lipseste ceva.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Post binecuvantat si drum drept spre Mantuire !
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iti multumesc pentru apreciere, insa as fi vrut sa nu o spui. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Da, ai dreptate , mare dreptate , căci astfel poți sminti ușor pe cineva, iar Slava Deșartă umblă nestingherită printre noi . Iertare . . . !
|
|||
|
|||
|
cum sa ma supar de asa vorbe frumoase? e vorba de slava desarta care cum ai spus zburda in noi si nu vreau sa-i dau satisfactie.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ispita de dreapta, ispita de stanga | carmina | Mari Duhovnici si predicile lor | 24 | 31.05.2013 17:22:58 |
| Ispita sinuciderii | fallen | Morala Crestina | 45 | 26.06.2012 10:53:52 |
| Ispita Vechiului Testament | Marius22 | Generalitati | 5 | 10.01.2012 17:24:32 |
| Tatal ....ne duce in ispita? | voxdei55 | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 02.03.2010 21:57:10 |
|
|