![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acceptarea. Inima infranta si smerita. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
(cand spui despre ceva ca "are un pret" intelesul e cu totul altul...) Last edited by Adriana Cluj; 23.03.2012 at 15:54:45. |
|
|
|||
|
|||
|
pretul pe care l-am platit eu? pai as putea sa spun doar ce am castigat, pe langa cateva (mai multe) kg in plus am castigat foarte multa libertate si sansa mantuirii sufletului pe care o pierdusem o data cu momentul cand am devenit dependenta de acest viciu. desavarsiti nu avem cum sa fim, dar macar sa ne straduim sa nu mai facem unele lucruri neplacute lui Dumnezeu si fara de care traim mult mai linistiti. cine spune ca fumaul nu e pacat se minte singur, eu am fumat si am realizat ca a fuma e pacat si fumam si ma invinuiam ca o fac si tot fumam, dar am reusit cu ajutorul Domnului sa ma las. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Citat:
E ceva temporar (daca totusi se intampla) si controlabil astfel incat sa nu se ajunga acolo.
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? | I.Calin | Generalitati | 71 | 01.03.2014 06:35:30 |
| Fumatul din narghilea e pacat? | Stefan500 | Generalitati | 36 | 28.08.2011 16:01:30 |
| fumatul | marius.b. | Generalitati | 29 | 17.08.2011 21:08:11 |
| Fumatul | CojocariPavel | Intrebari utilizatori | 16 | 18.03.2010 18:49:57 |
| Impartasania | tudor2012 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.08.2007 01:35:08 |
|
|