![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Referitor la subiectul initial, daca exista preoti de mir deoasebiti, nu stiu ce sa zic, sunt un pic dezamagita, pentru ca tocmai mi-a zis unul dintre acestia ca nu in oameni trebuie sa ne punem increderea, ci numai in Dumnezeu.
Chiar daca stiam cu totii lucrurile astea, totusi mai trageam speranta ca ne putem increde macar in ei (duhovnici), in noi insine, in sotii nostrii ( cu toate ca istoria citeaza cazuri nenumarate de soti care dezamagesc profund si iremediabil). |
|
|
|||
|
|||
|
Eu personal n-am avut onoarea sa-l cunosc, dar am auzit de unul. La noi in parohie de curand s-a ridicat o troita in cinstea celui care a fost "parintele Ioan". Multi credinciosi, atat batrani cat si tineri, inclusiv actualul parinte, l-au avut duhovnic. Dupa moartea dlui cei mai multi au venit la actualul preot, desi marturisesc ca le-a fost putin greu la inceput stiindu-l cu mult mai tanar decat dansii. Si foarte multi vin din cartiere indepartate si nu numai la spovedanie cat la aproape toate slujbele tinute de succesorul parintelui lor, ca si cum acesta ar fi mostenit "harul" batranului. In plus, mai vin si o multime de aici din cartier (batranul n-a slujit aici, decat parca de cateva ori, ocazional) care il admira pe actualul parinte, mai ales copiii se pare ca-l iubesc mult, desi le e profesor si-i mai "urecheaza". Se poate sa fie si dansul un candidat la titulatura de "deosebit". Cel putin pentru noi deja este (Sa-i ajute bunul Dumnezeu si Maica Domnului).
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preoti de tara sau preoti de oras? | paulac | Preotul | 38 | 26.06.2013 11:55:03 |
| preoti | rentea | Preotul | 5 | 01.04.2013 12:52:24 |
| Preoti fara har? | costel | Preotia (Hirotonia) | 82 | 03.08.2012 17:19:07 |
| Cunoasteti vreo manastire de maici cu moastele Sf Siluan ? | teodoraianys | Intrebari utilizatori | 14 | 13.02.2012 10:21:18 |
|
|