![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar in Biserica Penticostala se intalnesc si profetii si exorcizari. Pentru ca asa a fost si in Biserica Primara. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
btw, nu mata ai spus ca voi penticostalii sunteti invidiati??? daca te invidiaza atunci inseamna ca in inima lui este o admiratie, da? fake things! crede-ma ca am fost si am vazut. |
|
|
|||
|
|||
|
Va propun si eu un test. Vad ca profetul ataca mereu penticostalii.Asta inseamna 2 lucruri.Ori el are dreptate si atunci ...ma rog, fiecare face ce vrea, ori e posedat si de aia ataca mereu Cultul Penticostal.Deci ar trebui sa incercati o exorcizare, daca profetul se vindeca atunci stim o treaba, daca ramane la fel de critic atunci iar stim o treaba.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Ma gandesc ca daca era un duh rau in mine, s-ar fi vazut (daca admitem totodata ca penticostalii au Duhul Sfant, ceea ce ma indoiesc) |
|
|
||||
|
||||
|
Nu vrei tu să te duci să-i ataci pe 5coaste.ro?
|
|||
|
|||
|
Frate Dragos, ma faci sa rad de fiecare data. Insa de data asta...te rog, gandeste-te ca Pentecostul este pogorarea Sf. Duh, actul de nastere al Bisericii celei Una. Cand eram prin anii '90, credeam si eu in gluma cu "cinci coaste"; mi se rupea. Acum stiu ca Pentecostul este ceva sfant, si deci iese de pe lista subiectelor de gluma.
Profetule, ma dezamagesti. Asa meschina e cauza racii tale pe penticostali? O pasarica, care nu a vrut in colivie? S eu, credeam ca esti platit de o confesiune rivala lor...nasol, nici macar asta, o misiune platita, nu e la mijloc. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 22.03.2012 at 21:49:46. |
|
|
|||
|
|||
|
care pasare ar dori sa stea in colivie si nu in libertate?
daca ma plateste cineva, inseamna ca fac lucrare de calitate pe care primesc bani, altfel nu m-ar plati! |
|
|
|||
|
|||
|
Da bazaie cam mult si sacaitor precum o musca enervanta...:))
Are dreptate. De fapt poate Domnul i-a poruncit sa defaime penticostalii. Ca in cazul lui Simei. II Regi 16:10. Nu cred. Motivatia lui e alta. In tinerete a vrut sa se insoare cu o fata de la penticostali dar tipa i-a dat papucii: " - dispari mai jnapanule de aici, i-a zis, tu crezi ca eu nu vad ca tu vrei sa te "pocaiesti" doar ca sa te insori? Hai, valea! Poate nu trebuia sa-l alunge chiar asa ca uite ce marcat a ramas saracul profet... Citat:
Din cate scrie are probleme serioase cu iubirea de bani. Se pare ca e stapanit de mamona. Il invit la Constanta pentru un control cu promisiunea ca toata slujirea va fi pro bono. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() nu, ca te platesc regeste, daca faci treaba buna, numai ca in cazul meu nu e nevoie! sunt curat, "casa" e maturata si impodobita. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Duhul necurat, cînd iese afară dintr'un om, umblă prin locuri fără apă, și caută odihnă. Fiindcă n'o găsește, zice: ,Mă voi întoarce în casa mea, de unde am ieșit.` Și cînd vine, o găsește măturată și împodobită. Atunci se duce de mai ia cu el alte șapte duhuri, mai rele decît el; intră împreună în casă, se așează în ea, și starea de pe urmă a omului aceluia ajunge mai rea decît cea dintîi.``" (Luca 11,24-26) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|