Citat:
În prealabil postat de stefan florin
omule, ar trebui sa te mai documentezi. Te lauzi ca este monarhist, dar iti faci regele MINCINOS. Urat din partea ta, FOARTE urat. Faptul ca Mihai a fost detronat de Carol 2, o spune chiar Mihai in interviul luat de Cristina Topescu la Prima TV. Nici pe Mihai nu-l crezi? Cauta interviul pe net. Asta ca sa nu mai citez pe istorici pentru ca tu nu-i crezi. Doamne ajuta!
|
Repeți în ideea că cică eu nu pricep și că nu cred pe istorici sau că îl fac pe rege mincinos? Pui flașneta și dezinformezi? Nu te-ai săturat să scrâșnești aruncând otrăvuri și intoxicând dialogul? Oare nu ți-am explicat ce presupunea o detronare a unui rege copil a cărui țară era condusă de alții? Nu am alternativă dacă faci pe uitucul decât să-ți repet: i-a detronat de la putere pe dușamnii României căci văzând pericolul european și sovietic a înțeles că politicienii 'români' de mucava vor distruge țara aruncând apoi vina pe rege, pe Mihai... iar istoricilor nu le cred interpretările și nu mărturiile, căci interpretările sunt politicianiste și absurde și denigratoare și răstălmăcite.
Nu mai crea diversiune că eu am susținut una sau alta sau că am făcut pe Mihail mincinos și nu mai veni să-mi demonstrezi și să pledezi că-s adevărate trucurile ieftine ale impostorilor pe care tu-i adulezi ca un entuziast naiv ce crede că va prinde și el un osicor la mesele lor blestemate... nu pricepi că singur te condamni împreună cu ei căci prin naivitate și încăpățânarea de a sta orb la Adevăr le răspândești urâciunile cu care au spurcat istoria României? Pentru ce mă ispitești să te socotesc asemenea lor? Păi ce crezi că pe bunicii tăi nu i-au putut ei păcăli? Sau dacă tu știi de la părinți și bunici asta înseamnă că ei nu puteau fi păcăliți? Păi au păcălit 90% din populația gLumii și aproape toată România și tu crezi că părinții tăi au fost bine informați și judecau ei drept. Trebuie să combini informațiile și să cauți pe Adevărul cu inimă smerită și dreaptă și fără pătimășie, altfel o să înflorească în tine neghinele și bubele și mucigaiurile lor și ție o să-ți para o grădină scăldată în soare și lumină când colo e lumina de la explozia atomică și de la radiațiile toxice de la rezidurile atomice. De ce ți-e frică de ei? Torționarii după ce-și sfârșesc treaba lor vicleană mor și ei luând cu ei coșmarurile lor în tenebrele unde se duc. Mă întreb de ce vrei dumneata ca să păstrăm noi coșmarurile lor ca un model istoric de urmat? Ce te îndeamnă ca să nu vrei să pricepi cu frumosul? De ce mă faci mincinos?
Tu susți că eu am susținut că nu l-a detronat pe Mihai, adică un FALS! Căci știi foarte bine că am susținut altceva: detronarea unui rege copil fără putere înseamnă defapt detronarea impostorilor care guvernează din spatele lui fără răspundere înaintea istoriei: politicienii de mucava din ascuns!
Sper că faci efortul să nu mai minți data viitoare și să nu mai dezinformezi, asta de dragul unui dialog constructiv, căci dacă te iei după massmedia din România, atunci vei pricepe din orice lucru nu ce a fost ci ceea ce vrei tu sau cei ce te dirijează... căci tu nu știi ce înseamnă să duci lupta cea bună și războiul nesângeros și dacă nu știi atunci ești dirijat ca o unelțică răsculată și ținută în mâinile lor cele viclene ce cu răutate își desăvârșesc minteresele de reemanare la putere și ciolan de peste 66 de ani încoace și acum pare că vor să îmbrace toată lumea în roșu, la fel ca
acum 2000 de ani că îți pare că nu mai avem
nicioșansă.
Dar voi nu mai sunteți creștini ortodocși ci pui corciți care ați supt lapte la scroafa cea mare și roșie a păgânătății care v-a învățat apoi să râmați în toate gunoaiele ca să răvniți după putere, căci bani tot mai mulți ați râvnit și a fi voi șefi ați pismuit ca toți impostorii care au voit să fure de la cei ce munceau cinstit, căci dorul de mărire i-a scurmat pe toți știa prin poftele lor mărețe, asemănîndu-se cu măririle străine... de Adevăr, și asta se visau ei călcând în picioare toate valorile și credința și propriul lor popor umil.