Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2012, 15:12:01
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Eu din moment ca imi gasesc o biserica nu mai obisnuiesc sa "bantui" si prin altele. Sunt putin mai "conservator" din punctul asta de vedere,asa ca nu stiu sa va zic. In toata viata mea,din toate Liturghiile la care am fost prezent,cred ca in >90% din cazuri am fost la aceleasi doua biserici (evident,din localitati diferite). Restul... doar ocazional,cand efectiv nu am alta varianta,posibilitate etc. Nu ma atrage dorinta asta de a cunoaste si a impartasi lucruri noi,fie ele cat de minunate. Nu sunt genul care daca aud ca in cutare loc plange o icoana sa dau imediat buzna acolo,nu lucrurile astea ne mantuiesc. De intrat putem intra in mii de biserici,important e cum iesim din ele (in ce stare duhovniceasca)!

Doamne-ajuta!
Ai mare dreptate, omul sfinteste locul!
Nu vreau sa supar pe nimeni, chiar am fost aseara la 2 biserici din care una frecventata de mai multi colegi ai nostri, si intr-adevar e f. frumoasa, si cred ca parintele e f iubit de enoriasi, dar tot la noi e mai pe placul sufletului meu.
Si nu vreau sa ma laud , dar multa lume spune ca "la noi aici (sau la voi aici) e mult har", "aveti un parinte f. bun", "parintele nostru are mult har", etc...
Chiar daca, spre disperarea mea, si mama imi spune, si viitorul sot, ca "nu trebuie sa te duci la biserica pentru popa", eu cred ca totusi e foarte important pentru oricine aspectul asta. Chiar si dlui a recunoscut ca a avut un mentor spiritual (pe care-l mai pomenesc si alti batrani din parohie), spre deosebire de alti cunoscuti care au avut tangente di plin cu biserica dar pesemne nu i-a motivat nimeni.

Last edited by fallen; 02.03.2012 at 15:15:40.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preoti de tara sau preoti de oras? paulac Preotul 38 26.06.2013 10:55:03
preoti rentea Preotul 5 01.04.2013 11:52:24
Preoti fara har? costel Preotia (Hirotonia) 82 03.08.2012 16:19:07
Cunoasteti vreo manastire de maici cu moastele Sf Siluan ? teodoraianys Intrebari utilizatori 14 13.02.2012 09:21:18