![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
nu mi-ati raspuns la ce ar trebui imbunatatit la biserica ortodoxa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Valabil pentru orice confesiune: revenirea la practica apostolică, la credința și faptele Bisericii Primare.
|
|
|
||||
|
||||
|
si toate acestea, nu se regasesc in BO? Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Revenirea? Nu (căci Biserica Ortodoxă este o biserică conservatorare, nu una reformatoare). Se regăsesc însă unele practici, altele nu. Iar altele au fost adăugate. Ideal ar fi să se revină asupra celor inițiale.
Last edited by osutafaraunu; 28.02.2012 at 16:30:32. |
|
|
||||
|
||||
|
altele au fost adaugate...cum ar fi...?
|
|
|
|||
|
|||
|
ca sa gasesc ce caut tb sa studiez toate doctrinele,poate ma ajutati voi si-mi ziceti unde gasesc un rezumat pt fiecare doctrina.PAVEL CORUT a studiat aproape toate religiile si a ajuns sa nu mai creada in nici una,dar crede in DZEU. daca e vorba de biserici in care m-am rugat si s-au implinit dorintele acelea sint BO si BRC care sint bisericile parintilor si rudelor mele.
|
|
|
|||
|
|||
|
Lista e destul de lungă și nu cred că ar fi constructivă discutarea ei. Unde mai pui că s-ar schimba radical titlul topicului, cred că mă înțelegi...
Cred că mult mai ziditoare ar fi studierea învățăturilor lui Hristos și ale apostolilor din Scriptură precum și urmarea modelului acesta în practica creștină. S-ar evita astfel atât ereziile, cât și adăugirile inoportune. |
|
|
||||
|
||||
|
Ce nu inteleg unii e ca de fapt toate acestea se gasesc numai in BO...
|
|||
|
|||
|
Roxana,ai aflat care e cea mai buna religie? Sau ai aflat macar ce anume cauti?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 15:13:16 |
| Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 13:28:25 |
| Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 13:20:13 |
| Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 13.02.2007 00:11:46 |
|
|