Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2012, 15:37:01
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi dacă nu le-ar fi lene, ar fi citit Scriptura și ar fi priceput ce scrie acolo inclusiv despre pământ, că doar nu e greu de priceput la nivel elementar:
Au mai interpretat altii Scriptura in totalitate ad-literam si s-a ajuns la secte...

Citat:
Soarele aduce căldura și vara, iar Luna frigul și iarna iar Stelele aduc primăvara și toamna
Tu ai macar cunostinte minime de astronomie? Spui niste prostii mai mari ca tine!

Citat:
Iar când viu eu să vă explic ce scrie acolo
Decat sa-mi talcuiasca Biblia unu ca tine...

Citat:
Că voi n-aveți minte sau de ce nu puteți căuta?
Deja incepi sa jignesci aproape 7 miliarde de oameni cu replica asta.

Citat:
Ce credeți voi că vi se întâmplă dacă citiți și credeți ceea este scris la Facere așa cum este scris acolo?
Am scris mai sus cum sta treaba cu interpretarea Bibliei. Daca ai inceput s-o talcuiesti tu dupa mintea ta ma mir cum de nu ai ajuns la concluzia ca Pamantul e in forma de triunghi sau prisma!

Citat:
Păi Adevărul și adevărata știință este dată în scripturi... deci nu pricep de ce vă este teamă ca să căutați și să cercetați scripturile să vedeți cine are dreptate...
Esti culmea! Sunt deacord ca adevarul e in Scripturi,insa nu vi tu sa-mi talcuiesti Biblia dupa cum te taie capu. Avem atatia sfinti,slava Domnului,numai de tine nu mai ascultasem!

Citat:
Vă este mai ușor să vi să pară că pricepeți zeci de manuale groase și absurde și înbârligate decât un capitol din scriptură? Dar voi nu puteți pricepe fiindcă nu credeți...
Propun inchiderea topicului!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43