Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Păi dacă nu le-ar fi lene, ar fi citit Scriptura și ar fi priceput ce scrie acolo inclusiv despre pământ, că doar nu e greu de priceput la nivel elementar:
|
Au mai interpretat altii Scriptura in totalitate ad-literam si s-a ajuns la secte...
Citat:
Soarele aduce căldura și vara, iar Luna frigul și iarna iar Stelele aduc primăvara și toamna
|
Tu ai macar cunostinte minime de astronomie? Spui niste prostii mai mari ca tine!
Citat:
Iar când viu eu să vă explic ce scrie acolo
|
Decat sa-mi talcuiasca Biblia unu ca tine...
Citat:
Că voi n-aveți minte sau de ce nu puteți căuta?
|
Deja incepi sa jignesci aproape 7 miliarde de oameni cu replica asta.
Citat:
Ce credeți voi că vi se întâmplă dacă citiți și credeți ceea este scris la Facere așa cum este scris acolo?
|
Am scris mai sus cum sta treaba cu interpretarea Bibliei. Daca ai inceput s-o talcuiesti tu dupa mintea ta ma mir cum de nu ai ajuns la concluzia ca Pamantul e in forma de triunghi sau prisma!
Citat:
Păi Adevărul și adevărata știință este dată în scripturi... deci nu pricep de ce vă este teamă ca să căutați și să cercetați scripturile să vedeți cine are dreptate...
|
Esti culmea! Sunt deacord ca adevarul e in Scripturi,insa nu vi tu sa-mi talcuiesti Biblia dupa cum te taie capu. Avem atatia sfinti,slava Domnului,numai de tine nu mai ascultasem!
Citat:
Vă este mai ușor să vi să pară că pricepeți zeci de manuale groase și absurde și înbârligate decât un capitol din scriptură? Dar voi nu puteți pricepe fiindcă nu credeți...
|
Propun inchiderea topicului!