Citat:
În prealabil postat de ioanna
Domnule osutafaraunu, ati demonstrat ca nu aveti cultura dialogului, iar daca doar prin "report post" vi se poate cultiva, atunci asta si fac.
|
Sunteți liberă să acționați după cum vă îndeamnă cugetul să mă "cultivați". Eu unul dezavuez asemenea mijloace de educare care țin mai mult de metoda celui numit "
pârâșul fraților noștri" (Apoc. 12,10). Poftim! V-am mai dat un "motiv" să mă "reportați"...
Citat:
V-am dat report post pentru afirmatia defaimatoare la adresa Ortodoxiei de pe topicul "despre suflet su starea omului in moarte", cand ati insinuat ca credinta noastra e insuflata de diavol. Motivele le-am expus in acel report post pe care-l citeste administratorul forumului.
|
Dacă și-n "
report" ați raportat ce-ați postat pe topic, e clar... din nefericire (pentru dumneavoastră) topicul a fost închis și nu vă mai puteți edita postarea cum ați făcut-o de 6-7 ori (le-am pierdut șirul tot numărându-le) pe aceasta ultima.
Citat:
In privinta "harului", n-am vazut niciun dialog argumentat, doar o generalizare in ceea ce-i priveste pe ortodocsi, copiind o informatie de pe un site cu profil penticostal.
|
Site-ul respectiv este cu profil multiconfesional, iar informația e preluată de la un user (Ana) ortodox, aș spune chiar ultra-ortodox. Dumneavoastră ortodocșii puteți verifica cât e de reală informația cu "țeava ruginită" în opera părintelui Cleopa.
Citat:
Imi pare si mie sincer rau ca afisati un asemenea comportament si nu se poate avea o discutie constructiva cu d-voastra.
|
OK, atunci dați-i înainte cu discuția distructivă... Succes!