Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2012, 15:04:51
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cu toate ca azi dimineata la ora 7 era o vreme groaznica , de infern , unde totul era un patinoar , multi riscau si se indreptau spre biserica , pentru a nu pierde Utrenia si Sfanta LIturghie , pentru a nu rata intalnirea cu Hristos !
Da , cu convingere , pot spune ca acestia sunt fratii nostrii intru credinta ORTODOXA , care nu au preferat caldurica si confortul de acasa , si au spus prezent , ca de fiecare data ! Atata timp cat exista astfel de Oameni , ORTODOXIA va exista , si noi vom exista prin Ea !
Inchipuie-ti, Cristi, ca la mine la biserica vine si un nevazator, dar complet nevazator. A venit si astazi, pe patinoar, desi are de mers pe jos cam o statie si nu il duce de mana nimeni la biserica. Adica L-a adus Dumnezeu si l-a ferit sa cada.

La sfarsitul slujbei parintele l-a felicitat si L-a rugat pe Dumnezeu sa ajungem cu totii teferi la casele noastre. Noi nu am cazut, slava Domnului, si sunt convinsa ca nici babutele mele nu.

Plus ca ne-a pazit Dumnezeu sa nu mergem zilele acestea la cimitir, la bunica. Eu ma intristasem, ca voiam s ama duc, in ciuda conditiilor, dar acum am aflat ca drumurile sunt foarte proaste pe acolo si ca nu mai circula microbuzele. Deci riscam sa ramanem pe acolo, ne-a pazit Domnul!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11