![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Aveti si d-voastra dreptate. Noi avem multi eroi ai neamului, ce merita cinstiti, care nu au insa calitatea de martiri. E o diferenta.
|
|
|
|||
|
|||
|
multumesc! asta am vrut sa spun, ca un erou ca David este potrivit legii mozaice a Vechiului Testament, insa pentru dispensatia crestina sunt potriviti martirii care mor pentru Domnul lor, daca asa trebuie, dupa cum avem exemple si in Noul testament dar si in modul cum si-au dus viata primii crestini.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu, ca militar (de aici a plecat si istoria asta care parca nu se mai termina) sunt sub angajament (juramant) ca sunt credincios tarii mele, Romania si ca imi apar tara chiar cu pretul vietii.
debate?... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
puiule, tu nu poti fi crestin deoarece daca primesti ordin sa ucizi niste arabi, ca vrea Obama sa-i deposedeze de petrol (ceea ce e crima si furt), tu te duci, ca ordinu-i ordin si daca te opui Curtea martiala te asteapta ! |
|
|
|||
|
|||
|
eu sunt de chemat de Pastorul meu sa fiu oaie blanda, nu alte aratari de prin curte...
serios, va rog frumos sa va adresati cuviincios, in limitele bunului simt. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar sunt mult mai in varsta decat tine! in fine, imi cer scuze daca te-am lezat. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by ioanna; 31.01.2012 at 23:02:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar putem sa nu participam la acele expeditii militare in care s-au ucis oameni nevinovati, in Irak, Libia si nu ma refer neaparat la ortodocsi ci la penticostali, care spun ca sunt pocaiti, dar nu sunt! majoritatea care au mers sa ucida pentru interese guvernamentale imperiale, au fost baptisti si penticostali! ce fel de pocaiti sunt acestia??? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Insa va dau dreptate, ar fi trebuit sa nu ne aventuram in afara granitelor tarii. Ma faceti sa zambesc cu "majoritatea au fost pocaiti" :) Nu vad de ce proportia religiei soldatilor in Armata ar fi alta decat cea de la nivelul tarii. Last edited by ioanna; 31.01.2012 at 23:15:35. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 18:26:18 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 22:05:09 |
| Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 20:37:18 |
|
|