![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma tot intreb ce o fi credinta asta adventista (daca o putem numi credinta)? Oare credinta asta ne-a pastrat noua identiatea ce o avem astazi? Oare datorita credintei adventiste ne numim noi astazi poporul roman, vorbim noi aceeasi limba, avem aceleasi obiceiuri si traditii? Oare Stefan Cel Mare, Mihai Viteazu, poporul roman si ceilalti domnitori de seama au fost adventisti? hmm..ma indoiesc. Cand ei luptau cu paganii pentru reintregirea tarii, pentru pastrarea identatii neamului nostru credinta ta dragul meu nici nu exista. Acum sa vina sa dea lectii credintei poporului meu mi se pare jignire. Deci te rog trage tu concluzia cine pe cine denigreaza? Citat:
Ultimul drept pe care il avem este sa ne dam moartea, dar ultimul - (spunea Decebal referindu-se la libertea poporului dac) - Mesaje din trecut - Iar noi acum sa ne vindem si credinta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Specie_%28logic%C4%83%29 Citat:
Adevărul propoziției "numai A este B" implică falsul propoziției "C este B". În speță, dacă este adevărat că numai Dumnezeu este nemuritor, așa cum susțineți d-vs, rezultă că îngerii sunt muritori. Deci ? cum sunt îngerii ? Muritori sau nemuritori ? Last edited by Erethorn; 20.01.2012 at 17:42:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În ce privește alte fabulații, puțintică răbdare. Sau vă grăbiți așa de tare să vă fie stricată credibilitatea, dumneavoastră și sectei iudaizante din care faceți parte ? |
|
|||
|
|||
![]()
Drgostea nu se sfadeste si atunci cum poate exista ceva care sa justifice sfada? E cineva dintre noi prooroc sa le stie pe toate? nu-i.
Dadea de una zi un crestin pilda cu Iov care in loc sa merga si sa converteasca un oras strain -asa cum il indemnase Domnul -el statea in exteriorul zidurilor lui ascuns la umbra de verdeata ateptind ca orasul sa fie pedepsit prin urgie de Domnul. Imagineaza-ti ca te iei la bataie din prea multa patima si necrerinta cu cineva considerat eretic incurabil -desi toata lumea stie ca Dumnezeu binecuvinteaza pina si pe cel necredincios - si peste noapte ii vine Iisus in vis si il ajuta sa inteleaga ce trebuia de inteles , sau poate alt cestin cu duhul blindetii si putere de convingere. Si a doua zi te intilnesti cu cel caruia i-ai rupt un picior care acum se roaga umar la umar cu tine in aceeasi biserica cu tine ..ce poti sa i spui ? Iarta-ma frate ca atunci nu eram crestin, abia acum sint .. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sincer, vedeți-vă de rătăcirile dvs., după cum v-am spus, mesajul respectiv nu vi se adresa.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este Domnul nostru Isus Cristos Dumnezeu? Daca afirmati ca este Dumnezeu atunci nu inteleg cum puteti sustine ca El a murit (pentru ca Dumnezeu e nemuritor), iar astfel propovaduiti visul antihristului. Daca afirmati ca nu este Dumnezeu ci a fost creat ( inteleg acum si de ce spuneti ca e arthanghel), atunci chiar propovaduiti ceea ce apostolul Ioan ne-a spus despre antihrist si cum sa-i recunoastem. Deci, dupa logica mea, oricum o dau tot la aceiasi concluzie ajung, ca sinteti rataciti in cel mai bun caz, daca nu slujitori ai celui rau de-a dreptul. Va rog sa ma luminati dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"si în vremea aceea se va scula Mihail, marele voievod care ocroteste pe fiii poporului tău, si va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt popoarele si până în vremea de acum. Dar în vremea aceea, poporul tău va fi mântuit si anume oricine va fi găsit scris în carte. si multi dintre cei care dorm în tărâna pământului se vor scula, unii la viată vesnică, iar altii spre ocară si rusine vesnică."(Daniel12:1-2) Cine este acest Mihail (Cine este ca Dummnezeu) care invie mortii si da rasplata tuturor, mantuindu-i pe credinciosi? Eu zic ca este vorba de Domnul Iisus Hristos. Este credibila afirmatia mea? Sau ramane o "fabulatie adventista"? P.S. Daca vreti sa aveti parte de o fabulatie tare de tot, fara argumente, va dau eu una: camera de perpelire a mortilor, care vor fi inviati, numita si purgatoriu. Dar, sa nu deviem de la subiect, pentru ca aceasta fabulatie nu este adventista. Ard (nu in purgatoriu) de nerabdare. Citat:
Apropo: de ce ne numiti iudaizanti? Pentru ca pazim toate Cele 10 Porunci Dumnezeiesti (inclusiv porunca a patra referitoare la ziua a saptea)? Ca, alt motiv nu cred sa aveti. |
|
||||
|
||||
![]()
asta arata ca Matei ii spune persoanei in cauza pe numele sau real IISUS si nu Mihail. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde scrie că Mihail îi mântuiește pe credincioși ?!! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|