![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dacă nu ești tu, cine ești? Cât despre faptul că ai auzit de dexonline: e bine! Mai rămâne să și înțelegi sensul celor scrise de mine; Cristi, deși nu cred că te cunoaște, ți-a făcut o caracterizare perfectă.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu inteleg de ce insistati cu prostia asta de a ma confunda cu alte persoane, sunt cine sunt nu sunteti d-voastra politia ca sa va arat buletinul. Mi-am pus numele adevarat, eu nu ma ascund, ca altii, dupa cum vad ca se practica pe aici. Am observa ca pe acest forum se obisnuieste a se judeca omul fara a-l cunoaste. Domnul cristi m-a facut fumatoare, fara ca eu sa fumez, doamna maria ma confunda cu lilith desi eu habar n-am cine e, d-voastra la fel. Ce caracterizare imi puteti face daca nu ma cunoasteti? Oricum v-as ruga sa nu mai imi adresati cuvantul! Sunteti rau intentionta, daca nu aveti argumente sa imi raspundeti, ma atacati ca persoana! Daca nu sunteti in stare sa purtati o discutie civilizata, nu are rost sa interveniti! |
|
|
||||
|
||||
|
Diana: Toți mă bate, toți mă-njura, toți da cu capu -n gură!
|
|||
|
|||
|
Vezi că n-ai citat bine poanta. Corect este: toți mă bate, toți mă-njură, toți mă dă cu capu-n gură!
|
|||
|
|||
|
Si mai e o problema .Cine sant apostolii economiei de piata,ai capitalismului si ai masurilor de austeritate ? Toti cei care traiesc din bani furati .Cei de la ziarele pe care nu le citeste nimeni si de la televiziunile unde nu se uita nici cameramanii.Nu vin cei care chiar au construit o companie sa ne invete ce e bun si ce e rau, vin cei care primesc bani multi ca sa pupe in fund.Ei nu se supun competitiei dar ne invata pe noi ce e competitia.Ei nu se supun austeritatii dar ne invata pe noi ce e austeritatea.Ce altceva este asta decat tupeu ?
|
|
|
|||
|
|||
|
V-am rugat sa nu imi raspundeti, dar daca nu se poate asta e.
Reactie infantila de cel mult 18 ani, limbaj suburban |
|
|
|||
|
|||
|
va pierdeti timpul... personajul e...basescian.
|
|
|
||||
|
||||
|
de ce spui asta? Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma refeream la anumite calitati ale lui Basescu, care il fac atat de popular...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 02:52:10 |
| apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 16:45:57 |
| Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 02:47:38 |
| Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 22.01.2011 00:14:24 |
| Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 01:42:13 |
|
|