![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eii,Maria este haioasa ca intotdeauna si ne inveselesc comentariile ei :)
Acum realitatea este ca femeile sunt destul de agresive in raport cu alte femei,probabil asa s-o explica gradul de superioritate si aroganta intalnite(si)de mine la doctoritele ginecoloage. Am auzit ca doctoritele asiatice si indience sunt cele mai placute,vb ca experienta de invadare al propriului confort,dar nu stiu cum sunt dpdv profesional al cunostiintelor. Macar daca nu cunosc destule si te trimit si altor pareri,macar sa fie umani ,sa te trateze cu grija nu ca pe sacii de cartofii,cred ca cel mai mult traumatizeaza acest tratament brutal,ostil decat lipsa cunostiintelor care poate fi inteleasa. Daca Heaven ar fi locuit in Bucuresti as fi zis ca am nimenit la aceeasi doctorita insa draga de ea,locuieste in alt oras iar descrierea asa zisei consultatii imi pare deosebit de familiara. Fara teste de laborator,ecografii si alte investigatii de la o simpla consultare m-am trezit cu un diagnostic grav in care viata mea atarna de un fir de par,practic spunandu-mi ca orice se poate intampla in urmatoarele 24-72 de ore asa ca sa fiu pregatita de urgenta!!!!! Noroc ca dupa un weekend de cosmar,dupa ce am trecut de spaima mortii prin surprindere mi-am luat inima in dintii si am cautat un medic bun. Deci 0 experienta profesionala,0 in procesul de manipulare al unui pacient,0 in modul de comunicare,aceasta doctorita a fost un cosmar!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|