![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai apoi, la versetul 39 nu scrie nici "respirație", nici "duh", ci se continuă ideea de la versetul 37, adică "fantasma". Așa precum te faci că nu știi, Evanghelia în original nu a fost împărțită pe versete și nici nu se punea punct între propoziții. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Măi fratele meu, m-am uitat și nu scrie! Dar poate sunt eu așa mai chior de felul meu... te rog pe tine să-mi subliniezi cu verde (cu roșu ți-am subliniat eu unde scrie fantasma), poate așa îmi dau seama mai bine. În versiunea grecească, ori în versiunea latină, ori în ambele... cum dorești.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca in Iad nu sunt demoni, si v-am aratat in Apocalipsa unde se spune ca din Iad sunt scosi doar oameni, pt judecata, cine chinuie acum pe cei din Iad? daca demoni nu sunt acolo?
|
|
|||
|
|||
![]() ”Păziți deci ziua de odihnă, căci ea este sfântă pentru voi. Cel ce o va întina, acela va fi omorât; tot cel ce va face într-însa vreo lucrare, sufletul acela va fi stârpit din poporul Meu;” (Ieșirea 31,14 - versiunea Sinodală) În originalul ebraic, expresia este [וּמָח מות] ”de moarte să moară”, iar în traducerea Septuaginta verbul folosit este [έξολεθρεύω] ”a distruge total”. Bineînțeles, în ambele versiuni, este vorba de נֶפֶשׁ/ψυχή adică suflet. Amar de el ”suflet nemuritor”, ce poate fi omorât, stârpit, distrus total!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adancul e probabil acelasi loc din Apocalipsa 20:3 "Și l-a aruncat în adânc și l-a închis și a pecetluit deasupra lui, ca să nu mai amăgească neamurile, până ce se vor sfârși miile de ani. După aceea, trebuie să fie dezlegat câtăva vreme." Si mai este folosit si in Romani 10:7 "Sau: "Cine se va coborî întru adânc?", ca să ridice pe Hristos din morți!" |
|
||||
|
||||
![]()
Biblia pomeneste de CHINUITORI, dar nu ne spune cine sunt acestia (Matei 18:21-35). Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|