![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu am aruncat aceea idee doar asa, ca pe o prostie in care nu poate crede nimeni. Si totusi ... unii chiar cred asa ceva.
Citat:
Citat:
Uimitor. Este scris despre revenirea Mantuitorului pentru a invia pe cei morti in credinta si pentru a-i lua cu El (asa cum a fagaduit) iar dumneata intelegi cu totul altceva (despre care nu am mai auzit pana acum). Eu stiam ca Mantuitorul se va intoarce insotit de o mare multime de ingeri. si se va inalta, din nou, insotit de toti cei credinciosi. Dumneata il vezi revenind insotit de o mare multime de fantome, pregatite sa intre in cadavrele scoase din morminte. Brrrrr. Ce imagine horor. Last edited by grasu77; 10.01.2012 at 22:56:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Zi-mi dumneata cum sa-i spun, in loc de fantoma. "Sufletul nemuritor al mortului"? Nu merge, ca as fi contra Sfintei Scripturi.
Citat:
Se refera la invierea credinciosilor si luarea lor la cer (evenimente descrise in pasajele din continuare). Acum, fara gluma: dumneata chiar ai inteles ca Domnul Iisus Hristos se va intoarce sa aduca inapoi duhuri de morti (pline de viata, constiente si active)? Asta ai inteles din descrierea gloriosului eveniment al revenirii Mantuitorului, pentru a-i invia pe cei morti in credinta si pentru a-i lua cu El? Am o rugaminte: descrieti-mi cum vedeti invierea pe care o va da Domnul, la revenirea Sa. Il vedeti pe Domnul revenind, insotit de acele duhuri vii de morti, pe care le va introduce in trupurile iesite din morminte? Cum vedeti desfasurandu-se evenimentul revenirii Mantuitorului, invierii celor morti si luarea lor la cer? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce imi ceri tu sa descriu ? Ce noi putem vedea sufletele mortilor ? Scrie acolo ca Iisus le va aduce cu el si ei vor invia primii,dupa care impreuna cu cei ramasi in viata vor fi rapiti in vazduh ca sa-l intampine pe Iisus ? Tu stii ce-i aia sa intampini pe cineva ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Scrie asa: "Pentru cã de credem cã Iisus a murit si a înviat, tot asa (credem) cã Dumnezeu, pe cei adormiti întru Iisus, îi va aduce împreunã cu El."(1 Tesaloniceni 4:14) Se vorbeste despre invierea celor morti (adormiti) in Hristos, pe care Domnul ii va lua cu El. O spun clar si versetele urmatoare. Domnul nu aduce nimic din cer spre pamant ci invers, va aduce la Tatal pe cei inviati. Acum, conform credintei dvs., unde va avea loc jonctiunea dintre duhurile mortilor (acele entitati constiente si pline de viata) si cadavrele lor? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am încercat să bat niște apropouri la bun simț și respect, dar se vede că pierd vremea de pomană. Sunt convins că veți reuși să insultați și să denigrați învățătura ortodoxă cu tot atâta aplomb și fără participarea mea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Asa ca reformulez intrebarea: credeti ca Mantuitorul se va intoarce insotit de ... (cum ati sugerat dvs.) pentru a invia pe cei morti in crdinta si pentru a-i lua cu El? Nu este cazul sa va erijati in avocatul ortodoxiei. Eu discut cu dvs. (un catolic). Iar in catolicism sunt diferente fata de ortodoxie. Stiu ca la dvs., acel "balabulalolubu", merge prin purgatoriu (alta dogma nebiblica, pur bisericeasca). |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 10:43:28 |
| SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 03:05:27 |
| Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 19:49:29 |
| Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 01.04.2009 00:59:56 |
| despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 16:07:31 |
|
|