![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Inainte de impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului. Iar rugaciunile de multumire, dupa impartasire. Pacat ca oamenii nu isi mai fac canonul inainte si dupa impartasire. Si tot atat de trist e ca preotii nu le mai cer celor ce au sa se impartaseasca sa faca acest lucru.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sophia, ce am postat eu nu se citeste in biserica, ci acasa, in particular, in seara de dinainte de impartasanie sau in dimineata aceea, inainte de a ajunge la biserica.
|
||||
|
||||
|
frumoase rugaciuni. Doamne ajuta!
|
|
|
||||
|
||||
|
La noi in parohie de fiecare data spunem aceasta rugaciune.O rosteste parintele si noi odata cu el ,cu voce tare.Cine nu se impartaseste nu o spune.Multumesc bunului Dumnezeu ca ne-a invrednicit sa luam Sf.Impartasanie la fiecare Sf.Liturghie.Si nu va inchipuiti ce bucurie am cind iau Impartasnia si ce trista sunt cind nu o iau.Doamne Ajuta la toata lumea.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? | giovaninnaa | Rugaciuni | 14 | 23.09.2011 17:18:24 |
| Doamne Doamne ajuta-ne ! | elenavioletacocos | Rugaciuni | 11 | 01.10.2009 10:59:38 |
| ce sa cred? | camiluncan | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 19.07.2009 00:17:59 |
| Asa cred io! | consuela | Generalitati | 22 | 05.06.2007 17:01:03 |
|
|