![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare eu, cel care scriu sau citesc aici, de câte ori am căzut în acest păcat, și de câte ori, cu ajutorul Sfântului Duh și în momentele cele mai neașteptate și mai de neînțeles pentru mintea noastră omenească, m-am dezis și m-am căit de el ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||||
|
|||||
|
Nici eu, ci Filosofia și Dreptul :)
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
DA ! dar, doar despre adevărații sinucigași, adică despre aceia care, până în ultimul moment al vieții, au spus: "fac ce vreau cu viața mea și nu-mi pare rău!", adică, despre sinucigați la modul general, dar nu despre sinucigașul Vasile de la etajul 3 sau despre sinucigașa Mărie de vizavi, pentru că despre ei, în particular, nu putem judeca dacă au fost sinucigași până în ultimul moment al vieții. Nu uitați: "Nu judecați !" |
|
|
||||
|
||||
|
Presupun ca va referiti la talharul de-a dreapta, pentru ca eu sincer habar nu am cum im cheama. Raspunsul este simplu: Cu siguranta nu frica de moarte. Tocmai de aia s-a mantuit.
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Dar puteți d-vs să afirmați cu certitudine că vecina care s-a aruncat de la etaj îndeplinește toate criteriile de mai sus ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Legea care interzice sinuciderea o stiu toti. E inscrisa in legea lirii. Daca se arunca singura nu e silita de nimeni decat de propria constiinta, sau de lipsa activitatii ei. Fara a avea o certitudine ca doar nu suntem Dumnezeu sa cunostem gandurile fiecaruia, eu m-as incumera sa spun ca in mod sigur cineva nu se caieste in conditiile in care cu siguranta a avut mult mai mult timp sa mediteze la actiunea pe care o va face decat timpul scurs de la etajul 3 la impactul cu "inevitabilul".
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biserica catolica ca si cladire | elcipo | Biserica Romano-Catolica | 153 | 12.08.2015 15:07:40 |
| Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 12:22:01 |
| biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 09.06.2013 00:58:51 |
|
|