Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.12.2011, 17:39:56
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
In primul rand oamenii nu vor mai suferi invatatura sanatoasa. Care?
Învățătura sănătoasă a Cuvântului lui Dumnezeu, preferând basmele Tradiției:

"2. Propovăduiește Cuvântul, stăruiește cu timp și fără de timp, mustră, ceartă, îndeamnă, cu toată îndelunga-răbdare și învățătura.
3. Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învățătura sănătoasă, ci - dornici să-și desfăteze auzul - își vor grămădi învățători după poftele lor,
4. Și își vor întoarce auzul de la adevăr și se vor abate către basme." (2 Tim.)

Citat:
Nu se refera strict la moartea lui, asta te-a invatat pe tine biserica adventa
M-a învățat Cuvântul. Acela pe care tu-l negi, întorcându-ți urechea de la adevăr și fiind abătut de basmele tradiției omenești.

"Șiu bine că, după plecarea mea, se vor vîrî între voi lupi răpitori, cari nu vor cruța turma " (Fapte 20,29)

Citat:
Revenind la profetie iar o interpretezi cum ai chef tu sau mai bine zis rigid! Spune ca se va intampla dupa multe zile nici macar nu spune ,in vremurile din urma!
Ți-am spus să citești cu multă atenție și rugăciune profeția... nu m-ai ascultat! Acum mă văd nevoit să-ți dau iar "mură-n gură". Citește 7 versete mai sus, acolo unde începe profeția:

"Și mi-a spus: "Iată, îți voi face cunoscut ceea ce se va întâmpla în vremea din urmă a mâniei lui Dumnezeu; că pentru vremea cea din urmă este vedenia." (Daniel 8,19)

Vezi cum negi tu Cuvântul lui Dumnezeu în favoarea basmelor? Însă nu doar cuvintele proorocului Daniel, ci și cuvântul Domnului Hristos:

"Și se va propovădui această Evanghelie a împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul. Deci, când veți vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citește să înțeleagă " (Mat. 24,14-15)

Vezi prietene că și Domnul Hristos a amintit de această profeție din Daniel 8? Și a legat-o tocmai de vremea sfârșitului, când vor fi credincioși ce o vor citi și o vor înțelege!

Citat:
Dupa multe zile poate sa insemne si in acele zile care s-a pogorat Duhul Sfant dar nu i-ti iese tie pasenta!
Prietene, o sfeclești tot mai rău! Păi pogorârea Duhului Sfânt poate fi numită "vremea mâniei lui Dumnezeu"?

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16