![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"2. Propovăduiește Cuvântul, stăruiește cu timp și fără de timp, mustră, ceartă, îndeamnă, cu toată îndelunga-răbdare și învățătura. 3. Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învățătura sănătoasă, ci - dornici să-și desfăteze auzul - își vor grămădi învățători după poftele lor, 4. Și își vor întoarce auzul de la adevăr și se vor abate către basme." (2 Tim.) Citat:
"Șiu bine că, după plecarea mea, se vor vîrî între voi lupi răpitori, cari nu vor cruța turma " (Fapte 20,29) Citat:
"Și mi-a spus: "Iată, îți voi face cunoscut ceea ce se va întâmpla în vremea din urmă a mâniei lui Dumnezeu; că pentru vremea cea din urmă este vedenia." (Daniel 8,19) Vezi cum negi tu Cuvântul lui Dumnezeu în favoarea basmelor? Însă nu doar cuvintele proorocului Daniel, ci și cuvântul Domnului Hristos: "Și se va propovădui această Evanghelie a împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul. Deci, când veți vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citește să înțeleagă " (Mat. 24,14-15) Vezi prietene că și Domnul Hristos a amintit de această profeție din Daniel 8? Și a legat-o tocmai de vremea sfârșitului, când vor fi credincioși ce o vor citi și o vor înțelege! Citat:
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|