Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2011, 16:48:09
OmuBun
Guest

Implicit

@ecaterina7, Dumnezeu sa-ti dea sanatate si sa reusesti sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. Se vede clar ca tu ti doresti sa faci un lucru si nu oricum. Si, DA, este valabila si varianta "pentru iertarea pacatelor", stim noi bine de ce... Faptul ca cineva isi flutura cunostintele in materie, nu inseamna deloc ca e mai putin ratacit decat noi. Daca cineva il trage de guleras asa cum face el cu toata lumea, fara sa se vada niciodata pe sine, bineinteles ca pe acel cineva il va considera invidios, lipsit de educatie si deloc induhovnicit, in raport cu el care are mereu dreptate...
Cel mai bun sfat presupun ca ar fi trebuit sa ti-l dea duhovnicul, sau cel mai apropiat preot la care ar urma sa faci botezul. Dar din cate stiu eu, oprirea de la sf impartasanie pe o perioada determinata, nu-ti interzice sa botezi. Iar sfaturile pe care tu la randul tau le vei da copilului, sunt convins ca vor fi bune si raportate la propria experienta si inteleptire.
Dumnezeu sa-ti binecuvinteze pruncul ce urmeaza a fi botezat, iar pe tine sa te invredniceasca intr-o zi pentru sfintele si de viata-datatoare, Taine.
Doamne-ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imi doresc sa am casa mea! cred_cu_adevarat Generalitati 127 04.09.2013 20:42:35
Ce imi doresc de la sf nicolaie ionut12 Generalitati 4 07.12.2010 09:20:38
Ce fel de religie sa imi doresc? MariaB Biserica Romano-Catolica 42 18.10.2010 02:17:29
doresc un sfat mikiuasa Rugaciuni 13 03.08.2007 21:26:29
doresc un sfat mikiuasa Rugaciuni 0 20.01.2007 08:33:31