![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar, ati avut 2 exemple de profetii deja implinite. Plus, inca una, de care v-ati legat incercand sa demonstrati ca nu s-a implinit (lucru care nu avea cum sa va iasa). Mai vreti si altele? V-am invitat, spre exemplu, sa vedeti interpretarile adventiste la profetiile din Daniel si Apocalipsa. Cand vorbim de profetii adventiste, vorbim mai mult de interpretarea profetiilor facute in Scriptura. Si, cred ca adventistii sunt cei mai avansati in interpretarea profetiilor, avand in vedere faptul ca cerceteaza Scriptura ca un tot, nu rupand bucatele. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apoi am o intrebare pentru dumneavoastra . Cercetati scriptura ca un tot (scriptura alcatuita de o biserica care dupa parerea dumneavoastra a schimbat adevarul). Scriptura poate relata fapte lipsite de logica fapte care nu ne ajuta deloc ba mai mult da dreptate actelor de paganism? |
|
|
|||
|
|||
|
Se respinge. Nu vreau sa-ti raspund si cred ca am sa sar peste postarile tale.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi rupi din fraze treci peste ce traduceri arat sau alte lucruri etc etc. Eu ce sa inteleg? Tu de cateva postari arati ca eu ma bazez pe o singura traducere cand eu am aratat ca acest lucru nu e adevarat! Last edited by bairstow; 21.12.2011 at 14:33:29. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
| Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|
|