![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt convinsă că acestă istorioară fost postată de cineva dar...nu așa cum o voi spune eu!
Într-o țară oarecare trăia un batrân deștept Și tot în țara aceia și un vultur înțelept. Nimeni nu știa de vultur de un de e, când a venit. Era veșnic precum timpul, fără început ori sfârșit. Batrânul merse într-o seară la vultur spre a-l cerceta: - Vulture batrân ca timpul, aș vrea să te rog ceva. Îți știm toți înțelepciunea doar tu mă poți ajuta. Doresc să găsesc țara cea mai frumoasă dacă ea o exista Și-aș străbate lumea toată măcar o clipă-a o vedea. - Urcă-te pe-a mea spinare, i-a spus vulturul grăbit Și-au zburat, zburat prin lume , unde nici n-ai fi gândit. Din zbor vedea batrânul locuri ce păreau de vis. - Te oprește! Striga tare. Acesta-i locul precis. - Nu-i acesta locul pentru care de acasă am plecat Pân-acolo-i cale lungă, mai avem mult de zburat. După multe luni de zile au ajuns pe-o stâncă goală. - Coboară batrâne, iată te-am adus în a mea țară. Asta-i cea mai minunată țară din câte-am văzut căci aici, pe-această stâncă într-o vară m-am născut. Din "Izvorul îndepărtat" de D.S |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Povesti cu talc | silverstar | Generalitati | 500 | 22.03.2015 19:01:38 |
| Despre rugaciunea continua ( o povestioara cu tâlc ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 10 | 25.10.2010 23:21:27 |
| Violonistul - o poveste cu talc | costel | Generalitati | 2 | 25.09.2009 15:35:42 |
|
|