![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
imi pare rau ptr suferinta dvs si ptr acest episod neplacut care v-a afectat asa de tare. Sunt de acord ca Doamna respectiva a gresit. dar va rog sa avet ingaduinta catre ea, stiti cat de multe isipite pune diavolul in fata omului care vrea sa faca o fapta buna? poate ca a avut o zi proasta, poate ca nu s-a simtit bine, poate ca a intristat-o si pe ea un copil bolnav. Nu ii caut scuze, dar poate avea si ea problemele ei. De aceea va rog sa o intelegeti si sa o iertati. Sa stiti ca Dumnezeu, care el vede toate, le ingaduie si pe acestea din motive neintelese de noi. poate dorea ca Dvs sa va rugati mai mult, sa nu va mai puneti nadejdea in oameni. El e cel care da alinare si mangaiere. privirea sa o indreptati doar spre EL. Cu respect, Loredana P. p.sDin ce oras sunteti?
|
|||
|
|||
|
Si totusi, cine poate afirma cu certitudine ca afirmatiile de sus sunt adevarate?
Eu unul nu prea stiu de organizatie ortodoxa care sa primeasca donatii din alte tari. Asta e una. A doua, de unde stiti de unde proveneau ele? A treia, de unde stiti cine erau cei care le luau si ce faceau cu ele? Fara suparare.. Last edited by AlinB; 17.11.2011 at 23:51:18. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| se poate depasi durerea singuratatii doar cu proactivitate? | Luca2011 | Generalitati | 9 | 18.08.2012 19:30:12 |
| Durerea sufletului meu in pragul apoplexiei! | morgoth78 | Intrebari utilizatori | 21 | 05.01.2012 02:57:29 |
| Durerea fizica | Florin-Ionut | Generalitati | 16 | 28.10.2011 15:47:19 |
| Durerea unei mame, | lilisor | Generalitati | 83 | 28.08.2011 18:21:48 |
| Este durerea sufleteasca un pacat | sophia | Generalitati | 28 | 02.10.2009 00:25:02 |
|
|