![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si atunci omule primele doua postari de ce cine sunt postate ? Ca dupa cate am vazut (nu sunt sigur si nu mai mai am chef sa ma uit) in ele se vorbeste despre sabat . De catre adeptul carui cult? Una e sa te inseli si alta e sa minti. De exemplu tu ai spus ca acele postari nu sunt ale bisericii advente si asta ar fi una din greselile care le-am scris. Dar tu ai zis ca am mai multe greseli sau minciuni! Care sunt?
Apoi daca recunosti ca ultimul videoclip este al vostru cum explici asta? De exemplu in minutul 38secunda49 se spune :ca sabatul sau sfant este evidenta ca cineva l-a ales pe El Salvator si Creator. Deci conform acestei definitii evreii sunt mai apropiati de Dumnezeu deoarece respecta sabatul fata de majoritatea crestinilor care nu il respecta! Apoi daca aceasta este evidenta ca cineva l-a ales pe Dumnezeu inseamna ca evrei sunt inaintea noastra! In care minciuna peseverez? Doar imi dau cu presupusul ca primele doua sunt postate de un adept al vostru dar nu o fac spunand ca e si cert. Te infierbinti cam repede pentru un crestin :) Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 11:51:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
"primele doua sunt si ele mai mult ca sigur postate de alti adventisti". Este afirmatia ta (care intareste alte afirmatii anterioare). Nu este vorba de nici un dat cu presupusul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Studiul biblic a adus si la ruperea bisericii advente in mai multe biserici. Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 12:19:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si, ce simplu si frumos era sa spui "scuze, m-am pripit". Dar, sa o lasam asa. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
| Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:58 |
| Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 15:45:28 |
| Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 13:08:18 |
| Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|
|