Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2011, 21:57:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Insistati in penibil. Ati spus o minciuna si acum incercati sa o dati la intors.
Nu, mincinosul sunteti dvs.
Am facut o afirmatie, ati incercat sa ma contraziceti si cand v-am cerut precizari ma faceti mincinos.

Si mai aveti tupeul sa aratati in directia altora si sa vorbiti de "tatal minciunii".

Citat:
Eu fac parte din cea mai cunoscuta si raspandita grupare adventista din lume (AZS - Adventista de Ziua a Saptea) la fel cum si dvs., probabil, faceti parte din cea mai raspandita si cunoscuta grupare ortodoxa de pe teritoriul Romaniei.
Si in contextul discutiilor in care s-a vazut ca sunt mai multe grupari adventiste cu invataturi chiar divergente, v-am intrebat care si cate sunt si diferentele dintre ele.

Acum va faceti ca nu stiti decat una?

Citat:
Il dezonorati pe Hristos. Ar tebui sa schimbati ceva: ori persoana cu care relationati ori comportamentul (vorbele mincinoase).
Raport.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2011, 22:42:54
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu, mincinosul sunteti dvs.
Hotul striga hotu'. Ce minciuna am spus domnule imaculat?

Citat:
Am facut o afirmatie,
O afirmatie mincinoasa (ma refer la ultima de acest gen). O gasiti aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...3&postcount=91

Citat:
ati incercat sa ma contraziceti
V-am contrazis (si am si curajul sa va fac mincinos). Repet: adventistii de ziua a saptea (ca sa fiu mai exact) nu sunt exclusi daca nu cred in ceea ce a scris Ellen White.

Citat:
si cand v-am cerut precizari ma faceti mincinos.
Ati cerut niste precizari de toata jena ca sa mascati minciuna.

Citat:
Si in contextul discutiilor in care s-a vazut ca sunt mai multe grupari adventiste cu invataturi chiar divergente, v-am intrebat care si cate sunt si diferentele dintre ele.

Acum va faceti ca nu stiti decat una?
Eu stiu ca pe acest forum activeaza numai adventisti de ziua a saptea (ma refer la adventisti). Nu stiu ce ati vazut dvs. in contextul discutiilor. Probabil, rautatea din dvs. si tendinta de a minti va face sa vedeti lucruri care nu exista.

Cat despre adventistii de ziua a saptea: eu cunosc doar doua fractiuni. Adventistii de ziua a saptea si adventistii de ziua a saptea reformisti. Fractiuni ortodoxe sunt mai multe. Dvs. din care faceti parte?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a plans Iisus Hristos ? Marin56 Intrebari utilizatori 8 23.06.2011 09:26:43
Iisus Hristos in contemporaneitate Rodica50 Intrebari utilizatori 0 01.12.2010 20:12:58
Exista Iisus Hristos? iustin10 Generalitati 104 28.09.2010 15:45:28
Cum a devenit Iisus un Hristos ionela7 Vrajitoria 19 21.09.2010 13:08:18
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 21:30:22